Ludovic Orban, atac la Călin Popescu Tăriceanu. Șoferul lui Ponta
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ludovic Orban
Ludovic Orban
"PNL a murit". O afirmație prin care Călin Popescu Tăriceanu a răsucit cuțitul în rana PNL, din care a rupt o parte. Contraatacul vine din parte unei lider liberal cu replici puternice: Ludovic Orban. 

"PNL nu numai că nu a murit, dar a devenit mai puternic şi a reuşit să înglobeze alte două formaţiuni politice de centru-dreapta, practic asigurând unificarea forţelor politice de dreapta din România aproape în integralitate", a spus Ludovic Orban, pentru ziare.com

"Domnul Tăriceanu s-a îndrăgostit de domnul Ponta, care probabil că l-a angajat pe post de şofer, pentru că numai locul ăsta era liber şi, oricum, domnul Ponta fiind copilot avea nevoie de un şofer", a completat Ludovic Orban, care a mai apreciat că Tariceanu "pentru liberalism nu mai există din momentul în care a ajuns în postura de angajat al PSD.

Întrebat ce îi caracterizează pe foştii săi colegi liberali care l-au urmat pe Tariceanu în Partidul Liberal Reformator (PLR), Ludovic Orban a răspuns: "Relaţii de afaceri cu statul, dosare penale sau promisiuni de funcţii guvernamentale". El s-a arătat convins că PLR "nu va ajunge nicăieri, va rămâne la stadiul la care este, de vasal al PSD; sunt mercenari ai PSD şi nimic altceva".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel