Lucian Romașcanu spune că "va exista o comunicare despre prezidențiale" din partea lui Ciolacu la Mânăstirea Văratec: E normal să fie așa. Mâine o să avem un anunț
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Lucian Romașcanu susține că premierul Marcel Ciolacu va face mâne un anunț despre "eventualitatea candidaturii".

Lucian Romașcanu, senator al României din partea PSD, și purtător de cuvânt la social-democraților, a spus într-o intervenție la Antena 3 CNN că premierul Marcel Ciolacu va face mâne un anunț despre "eventualitatea candidaturii" la Mânăstirea Văratec

"Eu cred că un anunț va fi făcut. Deja lucrurile se grăbesc, iar congresul partidului vine. Părerea mea, nu am această informație în mod cert, este că va exista o comunicare pe alegerile prezidențiale. E normal să fie așa. Până la urmă, lucrurile trebuie să intre în logica de pregătire a acestor alegeri importante. Mâine o să avem un anunț, adică eu așa cred. Cred că va exista cel puțin o declarație din partea domnului Ciolacu pe eventualitatea candidaturii", a suținut Lucian Romașcanu. 

Ciolacu va merge la Mânăstirea Văratec de Sfânta Maria. Pelerinaj înainte de decizia candidaturii

Marcel Ciolacu caută susținere divină pentru a lua o decizie în privința candidaturii la prezidențiale. Liderul PSD merge la mânăstire înaintea marelui anunț, care este așteptat săptămâna viitoare. Potrivit unor surse, acesta va merge la Văratec de Sfânta Maria alături de mai mulți colegi din conducerea partidului.

Nu același lucru îl vor face și cei din PNL. Liberalii au decis deja că Nicolae Ciucă este candidatul pentru alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut în mai multe forme, de mai multe ori, fie prin declarații sau prin anunțarea cărții “Un ostaș în slujba țării”. Ambele partide ar trebui să aibă forurile statutare, evenimente în care să-și anunțe candidaturile. Social-democrații, de pildă, săptămâna viitoare vor avea un congres pe data de 24 august. La acest congres ar trebui să fie anunțul oficial pentru prezidențiale. Evident, surse din PSD spun că Marcel Ciolacu va fi candidatul pentru aceste alegeri și că nu mai există loc de interpretări privind varianta unui independent sau a unui alt candidat. Totuși, premierul pare să caute în continuare inspirație divină pentru a se decide dacă va accepta poziția de candidat pentru Cotroceni.

Totodată, în contextul în care ne apropiem de alegeri, iar societatea românească este șocată de cazul de la Spitalul Sfântul Pantelimon, cei doi lideri ai coaliției de guvernare sunt din ce în ce mai direcți în atacuri.

Marcel Ciolacu i-a recomandat lui Nicolae Ciucă "să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale"

Marcel Ciolacu i-a recomandat lui Nicolae Ciucă "să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale".

"România are nevoie de lideri coerenţi şi, mai ales, consecvenţi! Atacurile isterice sunt apanajul oamenilor politici slabi şi disperaţi, nu al bărbaţilor de stat, de la care lumea aşteaptă soluţii la problemele lor. Să te prăbuşeşti aşa, după ce ai bătut marşul 'stabilităţii' la înviorare, la prânz şi seara, este destul de trist. Şi ipocrit! Domenii vitale precum sănătatea şi educaţia nu se tratează precum o ciorbă de burtă, ci cu foarte multă seriozitate şi atenţie, sub toate aspectele", a scris Ciolacu, pe Facebook. Vezi tot articolul aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel