Lucian Mîndruță, gafă. Ionuț Cristache: Și eu mă gândesc să-mi încarc motorul pe benzină la priză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Lucian Mîndruță
Lucian Mîndruță
Jurnalistul Ionuț Cristache a râs de Lucian Mîndruță după gafa făcută de acesta.

Lucian Mîndruță a spus că mașina sa are motor diesel, dar merge pe benzină.

„Ăsta are masina cu motor diesel, dupa cum cu manuta lui a scris si merge pe benzina! Si eu ma gandesc sa-mi incarc motorul pe benzina la priza ca sa mai fac o economie!”, a scris Ionuț Cristache pe Facebook.

Iată postarea lui Lucian Mîndruță:

„Pe autostrada, pentru prima oara, sunt mai multe masini pe banda intai, cu 100-120, decat pe a doua, cu viteza legala si un pic peste. Asta inseamna ca sunt mai multi oameni care merg la consum decat cei care se grabesc la mare. Eu merg de mult - sunt ani- mai incet. De obicei cu 110, acum am scazut la 100. De obicei reusesc un 6 la suta, ceea ce e bine pentru motorul meu 2.4 diesel. La 130 consuma 8-9… Practic, am ieftinit benzina cu minim 1 leu la litru mergand asa! Bine, nu va grabiti sa ma votati premier, ca nu candidez...”, a scris Lucian Mîndruță pe Facebook.

Reducere de 50 de bani

Toate marile lanţuri de benzinării din România au aplicat reducerea de 50 de bani pentru clienţii finali, a anunţat, vineri dimineaţa, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

"Carburanţi mai ieftini! Vreau să le mulţumesc tuturor companiilor care s-au conformat voluntar şi au aplicat deja prevederile Ordonanţei de Urgenţă cu privire la reducerea cu 50 de bani/litru a preţului la carburanţi", a scris el, pe Facebook.

Beneficiari sunt clienţii finali, persoane fizice şi juridice, care achiziţionează carburanţii pentru consumul propriu. Reducerea a fost introdusă începând cu 1 iulie, ora 00:00, pentru o perioada de trei luni. Pentru un plin de 50 de litri, şoferii vor plăti mai puţin cu 25 de lei.

Astfel, compania se conformează voluntar măsurilor adoptate de Guvern pentru reducerea preţurilor carburanţilor.

Reducerea va fi afişată pe totemuri, la intrarea în staţiile de alimentare OMV şi Petrom, şi va fi reflectată pe bonul fiscal. La pompă, afişajul electronic va indica preţul carburanţilor fără reducerea de 50 de bani, mai spun reprezentanţii companiei.

Potrivit OUG 106/2022, publicată joi seara în Monitorul Oficial, reducerea nu se va vedea la pompă, ci doar pe totemurile de la intrarea în benzinării (stâlpii cu afişaj) şi se va evidenţia distinct pe bonul fiscal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel