Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, achitat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, a fost achitat de Tribunalul București în dosarul în care a fost acuzat că a primit un miel, doi curcani şi cinci păstrăvi de la un afacerist.

Lucian Diniţă a fost trimis în judecată, în 2015, de procurorii DNA, fiind acuzat de aceștia că a primit un miel, doi curcani şi cinci păstrăvi de la un om de afaceri.

Lucian Diniță, marți, 22 mai, într-o intervenție telefonică la Antena 3, a declarat: "Trei ani din care nu vreau să mai discut despre acest dosar, doar pentru că sunt într-o situație penibilă. Am explicat la momentul respectiv de ce este o situație penibilă. În primul rând, nu s-a încălcat legea sub nicio formă, iar persoana respectivă nu am cunoscut-o în viața mea. Acum, să-mi fie cu iertare, nu mai contează. (...) Trebuie să vă spun chestia asta: soția mea a fost retrogradată pentru că trebuie să fie protejată, e ca și cum pe dumneavoastră din prezentator vă pune portar undeva mai la intrare. (...) Întreaga construcție a dosarului a fost făcută pe decretul 328/1966 (...) Am pierdut sănătatea, parte din ce am reușit să agonisesc".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel