Data publicării:

Lucian Bolcaș îl spulberă pe Klaus Iohannis. "Un absolvent îl bătea din fugă"

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș
Avocatul Lucian Bolcaș a criticat felul în care s-a prezentat Klaus Iohannis, marți seară, la dezbaterea cu Victor Ponta. 

Lucian Bolcaș a spus, la Antena 3, că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, nu doar că nu a știut noțiuni din Constituție, dar nici "de politologie sau sociologie, pe care trebuie să le stăpânească un candidat la Președinție. Un absolvent de la Ștefan Gherghiu îl bătea din fugă. A spus o chestie extraordinară, care m-a încrâncenat: dacă veți vota cu un președinte greși, veți da justiția pe mâna corupției. Dar, iertați-mă, justiția e la mâna președintelui? Printre bâlbe, spunea că avem trei parchete". 

Avocatul Lucian Bolcaș a subliniat că Victor Ponta i-a dat o replică senzațională și a marcat un plus printr-un cuvânt ce ar putea fi definitoriu pentru un proiect în justiție. "Domnul ponta i-a răspuns cu o frază: avem nevoie și voi garanta o justiție independentă și profesionistă. Este pentru prima dată când la independența justitiei se adaugă și o obligație a justiției de a fi profesionistă. Atributele acestei indepnedențe pot doar să fie meritate prin profesionalism". 

Lucian Bolcaș a subliniat că fostul prezidențiabil al PDL, Cătălin Predoiu, ar fi fost categoric mai bun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel