Data publicării:

Luca, băiatul de 6 ani dispărut în apele râului Ialomița, lângă Snagov, a fost găsit 

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
O veste tristă zguduie comunitatea din satul Lipia, comona Gruviu, după ce copilul de șase ani, dat dispărut în zona râului Ialomița, a fost găsit mort.

În ciuda eforturilor intense de căutare, care au mobilizat autoritățile și voluntarii, se pare că băiatul a fost victima unui incident tragic.

După ce a fost semnalată dispariția, căutările au fost imediat declanșate în satul Lipia, din comuna Gruiu, unde se credea că băiatul ar fi căzut în râu, fiind presupus că ar fi fost împins de un alt copil. Autoritățile au luat legătura cu toți copiii implicați în incident pentru a obține mai multe informații cu privire la cele întâmplate.

Situația s-a dovedit a fi extrem de dificilă din cauza condițiilor periculoase din zona incidentului. Adâncimea considerabilă a apei și curenții puternici au creat obstacole majore, iar vizibilitatea redusă a tulburat eforturile de căutare, punând în dificultate misiunea autorităților de a-l găsi pe copilul dispărut.

Echipele de intervenție au extins căutările pe o distanță de aproximativ un kilometru în aval de locul unde băiatul a fost văzut ultima oară de către prietenii săi. În aceste eforturi, au fost folosite scufundători și bărci de salvare pentru a explora zona și a descoperi orice indicii care ar putea duce la găsirea copilului.

Autoritățile locale au lucrat în strânsă colaborare cu poliția și echipele de salvare, depunând toate eforturile posibile pentru a-l găsi pe copilul dispărut. Cu toate acestea, în ciuda tuturor resurselor mobilizate, vestea tristă de care se temea toată lumea a fost anunțată: băiatul a fost găsit fără viață.

Se crede că băiatul a fost împins de un prieten

 

Luca, băiatul de 6 ani, găsit mort în apă ar fi fost împins de către un prieten mai mic cu un an. Potrivit declarațiilor prietenilor, cei doi se jucau când lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Autoritățile au început căutările târziu, la ora 20:00, iar șansele ca băiețelul să fie găsit în viață scădeau cu fiecare minut care se scurgea. Mama copilului a declarat că acesta a plecat să se joace în jurul orei 12:00 și că l-a căutat peste tot.

Fratele băiatului dispărut a dezvăluit că cei doi copii s-au jucat împreună și că, din nefericire, prietenul său l-a împins în râu. Acesta a recunoscut fapta, iar echipajele de căutare au încercat să-l găsească în zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel