Luana Ibacka, fosta soție a lui Cabral, criticată după un mesaj: Mă simt de neclintit chiar și în fața disprețului vostru
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Luana Ibacka
Foto Facebook / Luana Ibacka
Un mesaj publicat de Luana Ibacka a dus la o controversă în mediul online.

„Oameni buni, observ îndârjirea persoanelor plinuțe care au slăbit, de a vinde cărți, metode proprii, tehnici de slăbit, etc. Observ că există și nutriționiști/e plinuțe care țin cursuri și seminarii online pe teme de - kg... Eu nu vând nimic, nici grasă n-am fost, însă dacă aș vrea să slăbesc aș alege un personaj stabil fizic și emoțional, cu istoric în medicină sau sport, care (...) nu și-a dat cu reveneală când să dea colțul.. Valabil și pentru psihologi, terapeuți și tot felul, care tot loviți în iubire, sentimente, sau boli grave, au găsit de cuviință să transforme propria experiență în business. Mă bucur de o viață fericită și o sănătate bună, fiind autodidactă și folosind corect profesiile mele de jurnalist și life trainer. Iete că reușesc să trăiesc bine merci, fără să fi scris cărți, programe online, și să-mi vând sufletul pentru popularitate”, a scris Luana Ibacka pe contul de Facebook.

„Cred că azi trăiești bine dacă ești cumpătat, educat, conectat în mod real (nu virtual), la oameni și experiențe de bună și foarte bună calitate. Și desigur, la Dumnezeu. Încă o dată.. post ușor, suplimentați cu vitamine și minerale, înotați, dansați, meditați, rugați-vă, zâmbiți, practicați exercițiu fizic. Modelul suprem e unul singur. De neconfundat și de neratat”, a mai scris Luana Ibacka pe Facebook, unde a publicat și un colaj cu două fotografii cu ea, realizate la distanță de 20 de ani.

În urma mesajului, a primit aprecieri (Felicitări și te admir pentru ceea ce ești / Felicitări, arăți superb / Ai spus-o foarteee bine, bravo... sper să citească cât mai mulți postarea ta), dar și critici (Din felul în care scrieți, sunteți cam frustrată, doamnă, pentru o persoană așa echilibrată și fericită! / Cred că nu aveți niciun merit personal, ați avut noroc să aveți o genă bună / Dacă textul tau se adresează celor care devin "specialiști" peste noapte și mai mult fac rău decât bine, atunci îl poți face totuși să sune mai frumos, că altfel pare hate din partea ta).

„Dragi hateri, eu mă simt grozav și de neclintit chiar și în fața disprețului vostru. E al vostru, nu al meu”

„Dragi hateri, impactul textului asupra fiecăruia, și desigur cuvintele pe care le lăsați pe wall ul meu - livrează informații despre voi, nu despre mine Eu sunt empatică cu cine doresc! Și doresc, în funcție de context. Textul e clar: merg pentru slăbit la un profesionist în nutriție! Medic! Și eu am făcut un curs de nutriție, de personal trainer și multe altele. Însă viața unui om nu mi-o asum, dându-i sfaturi după ureche. Fiecare om e unic, nu merge așa simplu. Ignoranța și răutatea turmei fac ca oamenii normali, educați, care s-au abținut să cadă în vicii și au atenție sporită la vorbe, fapte, consum, etc - să pară niște “frustrați”. Eu mă simt grozav și de neclintit chiar și în fața disprețului vostru. E al vostru, nu al meu. Hate plăcut, haterilor”, a scris într-un alt mesaj Luana Ibacka.

2. -imagine fara descriere- (comentariu_facebook_luana_ibacka_19805400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel