Lovitură uriașă de la ÎCCJ! Alianța respinsă definitiv, nu se poate înscrie: DECIZIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
ÎCCJ a decis cu privire la o alianță politică, în contextul alegerilor parlamentare. 

Orice demers politic cu identitate națională care nu corespunde intereselor globaliste, bine alimentate de Soros și multinaționale, are de înfruntat obstacole uriașe. Nu Julienii, ci patrioții sunt împiedicați să candideze la europarlamentare. În goana după corectitudine politică, UE și fariseii săi încearca să strivească suveranitatea națiunilor. De aceea trebuie să fim în Parlamentul European, pentru a ne reprezenta cu demnitate Țara și Neamul! Astăzi, ÎCCJ a decis că Alianța PRM + PRU nu poate fi înscrisă în cursa electorală europeană. Naționalismul românesc nu poate fi oprit! Vom merge înainte și PRU va avea liste de candidați la alegerile europarlamentare, din 26 mai 2019! Doamne-ajută!” anunță Bogdan Diaconu, președintele PRU, pe Facebook. 

PRM nu se poate înscrie în alegeri, sunt doi președinți la PRM, nerecunoscuți de instanță. Dacă nu pot semna o alianță, nu pot semna nici listele pentru alegerile europarlamentare, a declarat Bogdan Diaconu pentru DCNews. Duminică, urmează să aibă loc lansarea oficială a PRU în campania pentru alegerile europarlamentare. Prin urmare, PRM nu poate candida. 

În sondajul DCNews, alianța PRM-PRU avea mari șanse la europarlamentare. Potrivit sondajului DCNews din 4 martie, alianța PRM-PRU ar fi obținut 7,5% la alegeri. 

Vezi aici sondajul complet: EXCLUSIV Alegeri europarlamentare 2019. Sondaj DCNews 4 martie: Alianța imposibilă, șanse mari de a face pragul

Luni, când va fi lansat un nou sondaj, doar PRU se va regăsi pe lista de vot. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel