Lovitură pentru Sony! Xbox Series X, mai IEFTIN decât PS5
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Microsoft ar aștepta ca Sony să anunțe prețul noii sale console, PS5, după care ar dezvălui un cost cu 100 de euro mai ieftin.

Microsoft ar aștepta ca Sony să anunțe prețul noii sale console, PS5, după care ar dezvălui un cost cu 100 de euro mai ieftin, spun sursele The Sun. Zvonurile vin de la doi oameni din industrie care explică de ce Xbox Series X va fi mai ieftin decât rivalul principal.

Ambele console vor fi gata de lansare până la Crăciunul acestui an, cel mai probabil în octombrie sau noiembrie. Astfel, analistul Wedbush Securities, Michael Pachter, consideră că va fi un adevărat război al prețurilor.

-100 euro din prețul PlayStation 5

„Din ceea ce văd, Sony va cere 500 de euro pentru PS5", a explicat el. „Microsoft are un document uriaș cu cheltuielile. Dacă va trebui să taie prețul cu 100 de euro, imediat sub PS5, și să subvenționeze primele 10 milioane de unități, o va face".

„Astfel, consider că așteaptă ca Sony să clipească primul, iar mai apoi vor dezvălui prețul. Cel mai probabil 400 de euro", a adăugat analistul.
Colegul său de breaslă, Peter Moore, a fost de acord cu predicțiile lui Pachter. Analistul care a fost executiv EA și Microsoft în trecut a vorbit în podcastul Bonus Round.

Echilibrarea pierderilor

„Michael are dreptate. Ceea ce gândesc ambele companii acum este: Cât de mult putem să pierdem în primele 12-18 luni?", a spus el. Din păcate, nici Microsoft, nici Sony, nu au dezvăluit prețul consolelor, dar estimările arată un cost de 500 euro/dolari/lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel