Lovitură pentru Prințul Harry. Gestul Regelui Charles care l-a lăsat "în lacrimi". "Mănușile au fost aruncate. Abia așteaptă să scape de acest prinț supărător"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Prințul Harry a primit o lovitură dură din partea Regelui Charles. Află în articol ce decizie a luat monarhul.

Prințul Harry a primit o lovitură dură, iar Regele Charles ar putea face în curând un anunț regal „dureros”, cu un impact major, a susținut un expert regal.

Se spune că Ducele de Sussex a fost lăsat „în lacrimi” după ce tatăl său i-a acordat o nouă distincție militară Prințului William, potrivit autorului și comentatorul regal, Tom Quinn, scrie Mirror. Prințul Harry zburase în Marea Britanie pentru Jocurile Invictus, dar sosirea lui la Londra a fost umbrită de vestea că Regele Charles al II-lea nu a avut timp să-l vadă, asta deși inițial în presă se vorbea despre o posibilă împăcare. 

Astfel, la doar câteva ore după ce s-a confirmat că nu va avea loc nicio reuniune tată-fiu, Palatul a declarat că Prințul William va primi titlul de colonel șef al Corpului Aerian al Armatei, o distincție pe care mulți credeau că va fi a Prințul Harry, care luptat în Afganistan.

„Anunțul Regelui Charles că Prințul Harry va fi destituit de rolul său de colonel șef al Armatei Aeriene este o adevărată lovitură în dinți pentru fiul care întotdeauna s-a simțit marginalizat și subestimat. Ceea este mult mai rău este faptul că rolul i se acordă chiar bărbatului pe care Harry îl vede ca fiind cauza  problemelor sale. Faptul că anunțul a fost făcut în mod deliberat în timpul scurtei vizite a lui Harry în Marea Britanie are un impact major. Îi arată lui Harry că nu mai este binevenit”, a spus expertul regal Tom Quinn.

Tom Quinn, expert regal: Au decis că mănușile au fost aruncate

Quinn susține că membrii din interiorul Palatului „știau” momentul în care anunțul îl va „răni cu adevărat” pe Harry și a dezvăluit că „se spune că ar fi plâns când a auzit”. El a continuat: „Dar au decis că mănușile au fost aruncate și că Harry trebuie să-și dea seama că atunci când trădezi familia, nu scapi doar de lucrurile pe care le-ai urât să le faci ca un regal care lucrează. Pierzi și lucrurile pe care le-ai iubit. A fi colonel-șef al Armatei a fost un lucru care i-a plăcut cu adevărat lui Harry și de care era foarte mândru”.

„Există o grabă în toată treaba asta, de parcă abia așteaptă să scape de acest prinț supărător, motiv pentru care rolul lui Harry va fi transferat lui William în doar câteva zile, pe 13 mai”, a adăugat Quinn.

„Harry simte că perioada petrecută în armată a fost o perioadă fericită, rară în viața lui, când a fost judecat pentru meritele sale ca om, nu pe meritele sale ca membru al Familiei Regale”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel