Loredana Groza, LOVITURĂ de la o internaută după ”lacrimile albe pe retină”: ”La etaj s-a luat lumina”. Alții au încurajat-o: Ești o divă și asta spune cam tot, nu-ți bate capul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
O internaută a taxat-o dur pe Loredana Groza. Dacă postarea a strâns 5.000 de aprecieri, comentariul a strâns 4.000. Totuși, nu toți au înțeles ce a vrut să spună internauta, unii apreciind că frumusețea spune tot. 

”Aceea e cornee... nu retină. Iar ceea ce aţi postat se numeşte iris... Degeaba ne străduim să arătăm bine, dacă la etaj s-a luat lumina!!” i-a scris o internaută, al cărei comentariu a strâns aproape 4.000 de aprecieri. ”E o metaforă dna Timofte, nu vă panicați” i-a răspuns Loredana Groza, alăturând comentariului un zâmbet. Internauta a revenit: ”Nu mă panichez de felul meu, doamna Groza, problema e că lacrimile curg pe cornee, cu sau fără metaforă, asta una! Iar a doua, din câte știu eu, lacrimile sunt transparente”. Aceasta a mai explicat: ”Metafora se referă la o comparaţie, stimată doamnă. Eu nu înţeleg ce anume aţi comparat în postare. Mai potrivită este figura de stil numită "anacolut".” Foarte mulți internauți au aplaudat aceste comentarii care au taxat-o pe Loredana Groza. Altele i-au transmis Loredanei: ”Ești frumoasă oricum! Și cu metafore, și cu tot ce e în jurul tău”, ”Ești o divă și asta spune cam tot! Deci nu-ți bate capu”. 

Comentariile au curs și nu fost dintre cele mai blânde: 

- A încercat să pară deșteaptă, că frumoasa e!

- Pe cornee doamnă, dacă aveți lacrimi pe retină mergeți urgent la un control oftalmologic. 

- Să mă bată mama, câte greșeli într-o singură descriere! 

Mulți internauți i-au transmis și că lacrimile nu sunt albe, de asemenea. Alții au încercat cumva s-o scuze, spunând că există patologii de lacrimi pe retină (și există, dar sunt leziuni) sau că așa e zona artistică, ori că nu e cazul să vină cu informații științifice. 

Bineînțeles, au curs și comentariile cu ”ești frumoasă”, ”ești superbă”, ”bravo, Lory”, ”românii sunt răi și de aia comentează” sau ”ce s-ar fi făcut Eminescu dacă posta pe Facebook, că-l mâncau internauții”. Astfel, se pare că foarte mulți români i-au înțeles ”metafora” Loredanei Groza. Alții spun  că ea însăși este o metaforă. Totuși, nu toți au uitat că Loredana Groza nu are nicio operație estetică, cum nu toți au crezut-o. Unii cred că ”siliconul” e de vină pentru astfel de postări, alții o îndeamnă să caute pe Google măcar înainte de a face postări, sugerându-i că inteligența e mai interesantă. 

Răspunsul de 4.000 de aprecieri are și foarte multe capturi care s-au viralizat pe Facebook, pe conturile unor influenceri, ceea ce e bine, pentru că mesajul va ajunge la tineri, într-o altă formă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel