Loredana Groza, în lacrimi la Next Star. "A fost ca o rugăciune". Copilul cu poveste impresionantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Loredana Groza a izbucnit în lacrimi la Next Star. Copilul care a reușit să impresioneze o țară întreagă.

Amir Bălteanu, un copil în vârstă de 13 din Craiova, i-a surprins pe jurații de la Next Star cu un recital excepțional la pian și a uimit o țară întreagă.

"Mi-a rupt inima efectiv. Am închis ochii pentru că am vrut să trăiesc prin mintea lui, prin senzațiile lui, ceea ce el cânta și să încerc să-l înțeleg, pentru că noi nu avem cum să înțelegem, nu avem cum să simțim ceea ce simte el și cum simtă el muzică și atunci lacrimile mele au țâșnit. În momentul ăla s-a produs magia. A fost ca o rugăciune colectivă. Am început să simt că el vorbea cu noi și ne spunea povestea lui, ne vorbea despre singurătatea lui și despre cum a găsit în singurătatea lui, fericirea. De multe ori întunericul poate să aibă de fapt lumina și cum el de fapt ne-a luminat pe toți. Asta am simțit! A fost un moment copleșitor", a spus Loredana, profund emoționată. 

"Pentru Amir, sunetul este cel mai important din lume", a spus Ștefan Bănică. "Nu am cuvinte să exprim ce a făcut. Nu vreau să murdăresc momentul cu vorbe, e prea mult", a spus și Dorian Popa. 

Povestea emoționantă a lui Amir

"Amir s-a născut la șase luni, într-un incubator care nu era performant, în România, în România în care lipsa aparatelor...o știm toți. Și din cauza unui aparat, al unui incubator neperformant s-a întâmplat", a povestit Dan Negru. Amir este un copil normal, merge la film și se dă cu rolele. 

"Mulțumim că-l faceți să se simtă normal", a spus tatăl lui Amir. 

În urma voturilor juriului și a încurajărilor colegilor cu care a concurat în prima ediție Next Star din sezonul 10, Amir a trecut în finală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel