Loredana Groza, fotografie... neașteptată: Mamaie, cap ai, minte îți mai trebuie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Loredana Groza
Facebook Loredana Groza
Loredana Groza stârneşte din nou vâlvă printre internauţi, după o nouă fotografie incendiară pe reţelele de socializare. 

Aceasta s-a fotografiat în pat, purtând o piesă de lenjerie din dantelă, cu mesajul "Pillowed", care înseamnă, simplu, "printre perne". 

Deşi a primit aproape 15.000 de like-uri la fotografie, Loredana a primit şi mai multe critici din partea celor care o urmăresc pe Instagram. "Când te maturizezi?" / "Cap ai, minte îţi mai trebuie, mamaie" / "Mare e grădina Domnului...nu înţeleg de ce trebuie arătat atâta goliciune. Prin asta nu arăţi frumuseţe, senzualitate ci doar te duce cu gândul la un film +18 ani", sunt doar câteva dintre mesajele internauţilor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana, desfiinţată de Maurice Munteanu 

Maurice Munteanu, juratul de la Ai Stil, a criticat-o dur pe Loredana Groza după melodia cu manelişti, care a devenit rapid virală. 

"S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana. Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi). Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică:

1. Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă.

2. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă.

Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță.

În realitate, ne confruntăm cu un spectacol sinistru, spectacol care nu face altceva decât să țopească și mai tare un peisaj țop prin excelență. Romica Puceanu se răsucește în mormânt, săraca. Și, by the way, le dădea clasă! Dacă tot vorbim despre stiluri și ritmuri.", a scris Maurice Munteanu, pe Facebook.

VEZI Loredana Groza, desființată de Maurice Munteanu: E NULĂ! Mi-e greață! Romica Puceanu se răsucește în mormânt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel