Loredana Groza a făcut senzație: Nu au avut nicio șansă când ea a pășit pe scenă. ”Bărbații sunt pe cale de dispariție!”
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 13 oct 2022, 12:13
WhatsApp
Loredana Groza/ foto comunicat A1
Loredana Groza/ foto comunicat A1
”De câți bărbați este nevoie să schimbi un bec? De toți și de o femeie!” spune Loredana Groza. 

Loredana Groza a urcat pentru prima dată pe scena emisiunii Stand-Up Revolution și a făcut revoluție... de două ori în cea mai nouă ediţie a show-ului Stand-Up Revolution, difuzată vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1! Și cu roast-ul senzațional pe care și l-a pregătit, și cu spectacolul de zile mari  pe care l-a susținut la masa juraților. În plus, cântăreața a făcut şi un duet cu Dan Badea, spre surprinderea tuturor celor prezenţi pe platoul de filmare. 

Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Badea nu au avut nicio șansă să intuiască cine se află dincolo de wall în momentul în care Loredana Groza a pășit pe scenă. Și asta pentru că vocea ei a fost distorsionată. Presimțind că ceva serios li se pregătește, ei au apăsat butoanele ca să se ridice binecunoscutul wall, însă, surpriză! Acest lucru nu s-a întâmplat și timp de aproape patru minute, cei cinci jurați au fost nevoiți să savureze pe nevăzute roast-ul artistei despre bărbați, femei și relații. 

Nu mai găsești pe nimeni să schimbe o priză, un bec! De câți bărbați este nevoie să schimbi un bec? De toți și de o femeie! (…). Bărbații sunt pe cale de dispariție! Atențiune! În curând, fondul tuturor problemelor dintr-o relație va fi fondul de ten! Amin!“, a spus Loredana Groza în încheierea numărului, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi pe platoul Stand-Up Revolution.  

Loredana nu s-a oprit însă aici. Ştiind că următoarea zi era una foarte importantă pentru Costel, care urma să se căsătorească religios, artista i-a dedicat un moment muzical de zile mari, încheiat cu o urare care a stârnit hohote de râs: ”Dumnezeu să te ajute!“.

”N-ai cum să ratezi momentele astea, că nu vin prea des!“

Loredana Groza a cântat şi împreună cu Dan Badea o piesă: ”Orice ar spune oricine despre orice, Loredana e o legendă! Oricând ai ocazia să faci ceva lângă o legendă, faci ceva lângă o legendă. Și Dan, pentru că are istoric în muzică și a făcut muzică mult timp, normal că s-a băgat la treabă. N-ai cum să ratezi momentele astea, că nu vin prea des!“, a subliniat Teo. 

Roast-ul complet al cântăreței, concertul incendiar susținut în platoul Stand-Up Revolution, dar și ceilalți concurenţi ai celei de-a treia ediţii Stand-Up Revolution vor putea fi urmăriţi vineri seara, de la 20:30, pe Antena 1. 

Citește și: 

Loredana Groza, ”limitaților” care o acuză că are operații estetice: M-au interzis comuniștii. Răutăcioșii comentează... preiei ca un papagal

Celebra artistă Loredana Groza a fost mereu în atenția presei, fapt despre care putem aprecia că i-a plăcut dintotdeauna. Mereu cu stiluri noi și îndrăznețe, Loredana continuă să țină prima pagină a ziarelor cu aparițiile sale... unele mai controversate ca altele! Loredana Groza a stârnit vorbe prin presa mondenă atât cu privire la stilurile muzicale abordate, cât și cu privire la ținute, din ce în ce mai provocatoare, dar și cu declarațiile sale. 

Recent, în ciuda faptului că s-a spus că ar mai fi călcat cabinetul medicului estetician, Loredana Groza a afirmat că persoanele care o cunosc știu că a avut mereu un bust generos, din cauza căruia - împreună cu buzele mari și părul lung- comuniștii ar fi interzis-o la televiziune pe vremuri, spune ea. 

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?