Lora, desființată de Doinița Oancea. Ce a putut spune despre Cătălin Botezatu. "Când mă pălmuia îmi SPĂRGEA buzele"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Doinița Oancea
Foto: Instagram Doinița Oancea
Actrița Doinița Oancea a desființat câteva vedete din România. Ce a putut spune despre Lora, Octavian Strunilă și Cătălin Botezatu.

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România și, invitată în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre alte vedete de la noi. 

Cătălin Botezatu, Lora și Octavian Strunilă au fost luați în vizor de actriță.

Întrebată cine este bărbatul celebru din showbizul autohton cu care și-ar dori să aibă o aventură, Doinița Oancea a specificat faptul că ea nu este adepta aventurilor amoroase, fiind o femeie care preferă siguranța unei relații.

Răspunsul ei a venit imediat, bruneta recunoscând faptul că are o slăbiciune pentru designerul Cătălin Botezatu.

Teo: Cu ce bărbat celebru ai vrea o aventură?

Doinița Oancea: Răspund lejer la această întrebare: nu vreau aventuri, eu vreau o relaţie serioasă. Refuz să înceapă aşa o relaţie. Cătălin Botezatu, fie, e un om tare frumos.

Doinița Oancea, despre Octavian Strunilă

Teo: Cu cine n-ai juca niciodată într-un film?

Doinița Oancea: Meseria asta nu îmi dă voie să refuz! Eu aşa zic… Au fost persoane de care am auzit că vor juca cu mine şi nu mi-a convenit. Cu Octavian Strunila nu aş vrea să mai joc. Asta pentru că atunci când mă pălmuia în secvenţă, îmi spărgea buzele.

Teo: Ce te enervează foarte tare la Augustin Viziru?

Doinița Oancea: Mă enervează că mă sună doar când are nevoie de ceva. Aşa se întâmplă în general.

Doinița Oancea, despre scandalul cu Lora

În urmă cu șapte ani, cântăreața Lora și actrița Doinița Oancea erau în mijlocul unui conflict potrivit căruia artista i-ar fi furat iubitul Doiniței. În anul 2014, artista divorța de comediantul Dan Badea, iar la distanță de un an, forma un cuplu cu Ionuț Ghenu, managerul ei.

Din acel moment, o mulțime de persoane au acuzat-o pe artistă că a despărțit-o pe prietena ei de iubit, pentru că Doinița Oancea forma un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Teo: Numele persoanei publice care te-a înjunghiat pe la spate.

Doinița Oancea: Nu ştie toată lumea? Chiar trebuie să mai spun?! Nu vreau să aduc morţii înapoi, aşa că o să mănânc ceva.

Teo: Pe cine ai salva dintre Lora şi Ionuţ Ghenu dacă ar veni sfârşitul lumii şi poţi salva un singur om?

Doinița Oancea: O întrebare bună. I-aş salva pe amândoi dacă aş putea. Dar aş salva bărbatul să ducem specia umană mai departe. Ce făceam cu Lora dacă o salvam?! Nu aveam ce. Nu îmi place subiectul, e un subiect îngropat. S-a încercat să fiu din nou atrasă în nebunia asta, dar refuz să fac asta! Recent, am auzit nişte discuţii şi nu mi-au plăcut. Nu am nimic personal cu ei, să fie sănătoşi, să îşi trăiască viaţa. Nu mă interesează dacă sunt fericiţi, trişti.

Vezi AICI ce a spus Lora recent despre acest conflict

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel