Lora, mărturisiri emoționante despre iubitul ei, Ionuț Ghenu: Am fost cu el la capătul puterilor și e mereu acolo. Tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Lora
Sursa foto: Facebook Lora
Lora a făcut mărturisiri emoționante despre relația pe care o are cu Ionuț Ghenu.

"Am fost cu el la capătul lumii, la capătul puterilor și e mereu acolo. Colegul meu de bancă și iubitul meu. Eu îmi fac planuri cu el și îl văd în viitor până la capăt, dar în același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate. Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață. Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită, dar să lăsăm omului de lângă noi libertatea să ne aleagă. Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt, dar dacă spunem prea des se transformă în constrângere. Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile", a spus Lora pentru ciao.ro.

"Mă mir că nu ne-am despărți"

"Dragostea noastră a supraviețuit pentru că a fost reală și am fost cât s-a putut de corecți. Mai departe de asta a fost mult zgomot de fond, la fel de real, dar deloc corect. Ne-am unit mai tare și am ales să ne vedem de treaba noastră. Faptul că lucrăm împreună ne-a adus și satisfacții, și tensiuni. A fost nevoie de muuultă răbdare și de minimalizarea ego-ului ca să putem funcționa și profesional. Ionuț venind din alta zonă de management, cu mentalitatea aia clară că x + y = z, refuza să înțeleagă că în domeniul meu matematica e alta. Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile. Una e să te susțină iubitul, alta e să lucrați împreună", mai spunea Lora, într-un interviu pentru viva.ro.

Cel mai frumos gest pe care l-a făcut Ghenu pentru Lora

"Faptul că Ionuț a fost lângă mine și fratele meu când aveam grijă de mama, în ultimele ei săptămâni de viață este un lucru a cărui importanță nu știu cum să o descriu. Tendința oamenilor e să fugă de problemele de genul ăsta. Cel mai frumos gest al lui e că mă iubește și îmi arată asta", a mai spus artista.

Înainte de a avea o relație cu Ionuț Ghenu, Lora a fost căsătorită cu Dan Badea. Cei doi au divorţat în anul 2014,  amiabil, deși artista l-a acuzat de violență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel