Lora, GAFĂ colosală. FĂRĂ chiloți în online. Replica ACIDĂ dată cârcotașilor. "Șterge postarea ca te faci de râs"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Lora a fost aspru criticată de fani, după ce a gafat pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, nu s-a lăsat mai prejos și le-a răspuns cârcotașilor. 

Blocată în Bali, de luni bune, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, Lora este aspru criticată de fani. Astăzi, artista a reușit să-i scandalizeze din nou pe internauți și să atragă toată atenția... pe rochie, sau, mai bine zis, sub rochie. 

Ei bine, Lora a postat un videoclip pe pagina de Instagram în care a vrut să facă un anunț promoțional pentru fani, însă nu i-a prea ieșit și asta pentru că vântul care i-a luat pe sus ținuta, i-a eclipat anunțul. 

Cum le-a răspuns Lora oamenilor care au criticat-o

Șocați de imaginile intezise minorilor, internauții nu au ezitat să reacționeze dur la postarea ei: "Vezi k se vede clar ca nu porti lenjerie intima....asta sa fie respect pt fani?", "Se văd bikini dacă te uiți atent dacă vrei sa vezi păsărica Lorei visează in ontinuare nu o arata acum ca strategie de marketing are bikini culoarea pielii își lua sutien la costum de baie și nu își lua bikini?", "Șterge postarea ca te faci de râs. Acum au ziarele ce sa scrie. Lora în pasarica goală", "Doamneee.Tu ti-ai vazut postarea?", "Trage o pereche de chiloti". 

Cu toate acestea, nici Lora nu s-a lăsat mai prejos și le-a scris imediat cârcotașilor: "Am costum de baie", "Abia aștept să blochez toți "vizionarii".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mulți ani frumoasele mele!!! Astăzi sărbătorim 1 an de când am lansat crema mea "Go Beautiful" și compania de skincare @girlsowncosmetics ! ????????????❤ ???? #moldoveanca #cremaLora #gobeautiful #facecream #premium #skincare #amazing #beautyisachoice #dermatologicallytested #crueltyfree #noparabens #nosulfates #Romania

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ca să fie situația mai clară. Mulțumesc tuturor! ???? @girlsowncosmetics #gobeautiful #facecream #beautyisachoice

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel