Lora, despre căsnicia eșuată cu Dan Badea: Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Instagram: @loraofficial
Instagram: @loraofficial
Lora a făcut dezvăluiri despre căsnicia eșuată cu Dan Badea, la șase ani de la despărțire. 

Lora și Dan Badea s-au despărțit în anul 2015. De la pronunțarea divorțului, Lora a fost mereu acuzată că ar fi vinovată pentru eșecul căsniciei. Cântăreața a vorbit despre acea perioadă în podcastul "Acasă la Măruță". Fără a-i menționa numele fostului partener, Lora a sugerat că acesta nu i-a fost alături când mama ei se lupta cu boala - se întâmpla în anul 2014, ultimul an al căsniciei lor. 

„Mama a murit cu mine și cu fratele meu de mână, acasă la noi”, a declarat Lora cu lacrimi în ochi. 

MAI MULT, AICI: Lora: Mama a murit cu mine și fratele meu de mână, acasă. S-a transformat tot

"Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine"

Tot despre ea s-a spus că l-ar fi înșelat pe actorul Dan Badea. Iată și ce a povestit ea în podcastul lui Măruță despre ultimul an al căsniciei:

"Este atât de nedrept să judeci oamenii și să fii gelos pe o femeie pentru că se simte bine, frumoasă, poate și sexy, pentru că are succes. Dacă se rupe ceva din viața ei, clar e din vina ei, clar este o nenorocită… este nedrept. (…) Nu e corect să aibă oamenii pretenția să știe cum stau lucrurile, chiar dacă suntem oameni publici, nu suntem proprietate publică. Nu suntem de împărțit. Este greșit.

Eu eram la Antena 1 semnată, aveam Next Star și Te cunosc de undeva. Ajungeam acasă lunea, la viitorul fost soț, în 2014. A ținut un an (n.red.: căsnicia), a mai fost un an așa… greu. Era pe final demult. Dormeam, în principiu, și marți o luam de la capăt. Așa a fost un an de zile. Vă rog să mă scuzați că am divorțat, dar mi-a făcut foarte bine", a susținut Lora. 

"Bineînțeles, din cauza vieții, care așa a dus lucrurile. Așa le-a dus. Am simțit, la un moment dat, nu că sunt în comă, că nu mai am inimă în piept, că nu mai bătea. Eram terminată (n.red.: din cauza oboselii). Aia a fost cea mai nașpa perioadă din viața mea, 2010-2020, vai de capul meu. Greu", a mai precizat artista, potrivit Viva!.

VEZI ȘI: Lora, replică după CONFLICTUL cu Doinița Oancea: Lumea m-a condamnat! Dacă plângi la TV primul, ai dreptate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel