LOOK TV și RCS-RDS continuă războiul. Comunicat LOOK TV: "Nu mai există monopol pe Liga 1"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: reportervirtual.ro
Foto: reportervirtual.ro
Meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii sunt disponibile în momentul de față pentru abonaţi ai peste 25 de companii, care au inclus în grilele lor posturile Look TV şi Look Plus. Cele două canale tv dețin drepturile de transmisie ale partidelor din fotbalul românesc pentru următorii cinci ani.

Oficialii celor Look TV și Look Plus au remis luni un comunicat de presă în care transmit că, spre deosebire de anii trecuți, acum nu mai există monopol pe meciurile din Liga 1.

Iată comunicatul integral publicat de gsp.ro:

"Peste 3 milioane de fani au la dispoziţie meciurile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, prin companiile de servicii de cablu sau satelit, care au încheiat contracte de distribuţie a posturilor Look TV şi Look Plus. UPC şi Romtelecom sunt cele mai cunoscute companii care au inclus în grila lor fotbalul românesc, prin canalele noastre.

Spre deosebire de anii trecuţi, cînd Liga 1 era disponibilă doar abonaţilor unei singure companii, creând un monopol şi implicit un privilegiu aparţinând doar unui singur segment de fani, acum fotbalul românesc se întoarce la cei care îi susţin existenţa. Fotbalul se joacă pentru suporteri, mai multe companii s-au implicat activ în găsirea unor soluţii care să aducă meciurile cât mai aproape de fani.

Astfel, fotbalul românesc din Liga 1 şi Cupa Ligii se vede la Look TV şi pe Look Plus, pe platforma online prin serviciul Seenow, la nivel global! Prin acest parteneriat, acesul la fotbalul românesc devine şi mai facil, nu doar celor care de pe teritoriul României, dar şi celor aproximativ două milioane de români din diaspora care pot urmări echipele româneşti favorite acum şi de peste hotare".

Vezi și: O televiziune cunoscută a fost scoasă din grila de programe

Cât costă accesul la meciurile din Liga 1

Romtelecom: Look Plus - inclus în abonamentul de bază: 6,4 EURO + TVA, Look TV - 9,5 RON

Orange TV: ambele canale sunt incluse în abonamentul de bază - 5 EURO

iNES: ambele canale sunt incluse în abonamentul de bază - 49,9 EURO + TVA (internet şi telefonie, plus 190 de canale TV)

Focus Sat: Look Plus - inclus în pachetul de bază - 27 LEI, Look TV: 12 RON

UPC: Look Plus - inclus în pachetul de bază - 27 LEI, Look TV: 10 RON

Seenow: ambele canale sunt incluse în pachetul Koolnet - 5 EURO + TVA (poate fi urmărit pe Smart TV sau pe televizoarele obişnuite, conectând tableta sau smartphone-ul cu un cablu HDMI. Pot fi urmărite şi înregistrările meciurilor la orice oră)

Citește și: Look Tv, despre negocierile cu RCS-RDS: 20 de companii transmit Liga 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel