Locurile din casă unde e bine să aşezăm plantele: Să evităm feriga
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 20 iun 2022, 23:38
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre cele mai importante locuri din casă unde trebuie să aşezăm plantele.

„Plantele ne ajută să avem mai puţină anxietate şi mai puţin stres, de aceea este bine să avem plante în casă. Ne ajută să fim mai concentraţi şi mai creativi. De pildă, unde avem un cactus la birou, chiar atrage energia negativă şi e bine să îl ţinem lângă calculator”, a spus Lidia Fecioru.

„În baie trebuie să existe o plantă care este în formă de arbust, cum ar fi bonsaiul, bambusul, chiar şi ficus. Deci planta din baie este bine să fie sub formă de arbust. În dormitor, se spune că nu trebuie să existe plante, pentru că fură oxigenul din cameră. Şi de aceea e bine, dacă avem o plantă şi vrem noi să o mutăm dimineaţa şi să o scoatem seara din dormitor, e treaba noastră. Trebuie să ne uităm că sunt şi plante care ajută şi care produc oxigen. Plantele cu frunză cărnoasă produc oxigen. Şi putem să punem o plantă de acest gen în dormitor, cum ar fi aloe.

În sufragerie trebuie să punem arbuşti, deci plantele mai măricele, cum este şi papirus, care are frunza ascuţită. Se aşează, de obicei, în colţurile camerelor, adică în colţurile sufrageriilor”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„Este bine să evităm feriga. Nu este bine să o ţinem în casă. Cel mai bine este să o plantăm afară, în grădină. (...) În bucătărie sunt ghivecele mititele, cu tot felul de plante. Putem pune şi busuioc, cimbru, levănţică, şi chiar un pomuleţ cu frunze de dafin, pentru că rezistă  la întuneric, la umiditate. Noi în bucătărie facem aburi când gătim şi, când sunt plante, ele curăţă foarte bine aerul în bucătărie. Se spune că trebuie să fie puse în partea de sud şi de nord”, a mai spus Lidia Fecioru.

Amintim că numerologul Mihai Voropchievici a interpretat, tot în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, topul celor mai frecvente vise. „Mai vin la mine doamne şi domni care se înspăimântă de ceea ce au visat. (...) Sunt şi oameni care visează bani. Dacă te visezi bogat, este posibil să devii sărac. Argintul este benefic. Lingoul de aur înseamnă că vei primi ajutor de la un bărbat. Visul în care găseşti o comoară prevesteşte că vei deveni un om bogat. Punga este semn de speranţă. Moneda veche arată bani câştigaţi uşor. Una de aur înseamnă om binevoitor. Mai există ceva foarte important, atunci când visezi grămezi mici de bani, înseamnă certuri. Când visezi bancnote, înseamnă că urmează să câştigi ceva, chiar dacă e cu venit sau nu”, a zis numerologul.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă. „Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi în dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi este scris în frunte îţi este pus. Sunt lucruri care nu se schimbă", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa”, a spus Mihai Voropchievici. „Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?