Liviu Vârciu, SCHIMB de replici cu una dintre fiicele lui Nea Mărin. "E geloasă rău. De asta m-a înfiat pe mine Nea Mărin"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Una dintre fiicele lui Nea Mărin și Liviu Vârciu și-au schimabat câteva replici. Iată de la ce a pornit totul.

Liviu Vârciu și Nea Mărin au o relație extrem de strânsă, în ciuda aparițiilor la televizor, atunci când se ceartă și se bat. Vârciu a devenit ca fiul celebrului dansator, motiv pentru care una dintre fiicele acestuia este geloasă.

În emisiunea Poftiți la circ a lui Nea Mărin, Liviu Vârciu a vrut să-i pregătească lui Nea Marin o petrecere surpriză, lucru care le-a uimit pe Dana și Larisa, cele fouă fete ale dansatorului și care a făcut-o pe una dintre ele să dezvăluie că sunt geloase pe acesta pentru felul în care tatăl lor se comportă. 

Vezi și: Ștefan Bănică, VIZAT. Andreea Marin, ACUZAȚII DURE la adresa fostului soț: Nu o putea face!

"De asta m-a înfiat pe mine Nea Marin..."

"Recunosc că nu mă așteptam din partea lui Liviu să aibă o asemenea idee pentru că știu că de fiecare dată el îl ațâță așa pe tata. Sunt convinsă că Liviu îl apreciază foarte mult pe tata. Ei au o relație care s-a sudat în ani, a fost o chimie de la început între ei. Eu apreciez astfel de relații, Larisa este un pic mai geloasă pentru că este mai posesivă", spune Dana.

"E geloasă rău și eu o înțeleg cumva. Eu vorbesc cu Nea Marin și-l iau și-l pup și-l trag de urechi și el la fel. Un pic acolo e... Și o înțeleg!", a completat Liviu Vârciu.

"Oricum tu ai luat bătaie în direct pe toate posturile, pe toate canalele și la toate emisiunile", i-a spus Dana, fiica cea mare a lui Nea Marin lui Liviu Vârciu.

"De asta m-a înfiat pe mine Nea Marin, că nu putea să-și bată fetele", a completat Vârciu. 

Vezi și: SCANDAL în familia Măruță. Cătălin a SCOS porumbelul în DIRECT. Andrei i-a PICAT fața: Pe bune? La televizor faci din astea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel