Liviu Rogojinaru, PARIU pe comerţul online: Acesta este viitorul
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Liviu Rogojinaru, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, a declarat, în cadrul evenimentului Ziua Naţională a Comerţului Electronic, că pariază pe comerţul electronic.

"Şi eu, personal, la Ministerul Economiei, cred foarte mult în ceea ce înseamnă comerţul online. Suntem conştienţi de faptul că, place sau nu place, mai devreme sau mai târziu comerţul online va stăpâni foarte mult din partea comercială a lucrurilor. (…) Cred mult în comerţul online pentru că acesta este viitorul şi uitaţi-vă cât de mult noi accesăm acest comerţ online, în special cei tineri. Dacă ne uităm la tineri, peste jumătate dintre ei uită să-şi facă cumpărăturile altfel decât online şi asta nu e rău deloc. Va creşte şi va creşte sustenabil şi sănătos.

Din punctul de vedere al ministerului, noi încercăm – şi în bună măsură şi reuşim - să ajutăm cât mai mult această activitate. Suntem unii dintre cei care se zbat pentru proiectele domnului Sabin Sărmaş, suntem unii dintre cei care îl susţinem necondiţionat şi încercăm să îl împingem înainte – nu pe scări, ca să nu se înţeleagă greşit – ca să facă tot ceea ce şi-a propus", a declarat Liviu Rogojinaru în cadrul primei ediţii a Zilei Naţionale a Comerţului Electronic, organizată joi de Asociaţia Română a Magazinelor Online (ARMO).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel