Data publicării:

Liviu Popovici (Romanian Bookmakers), mesaj puternic pentru români legat de vaccinare: E singura noastră şansă!

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Liviu Popovici, președinte Romanian Bookmakers, a transmis un mesaj către toţi românii despre şansa pe care o avem pentru a scăpa de pandemia de coronavirus. 

Industria jocurilor de noroc este singura industrie care a ales să investească într-o campanie națională pro-vaccinare. Investiția este neașteptată în contextul în care industria a funcționat doar o singură lună în 2021, pierderile financiare sunt imense - pentru că industria deține spații comerciale mari, pentru care plătește impozite.

Pentru prima oară, 20 de companii au renunțat la rivalitate și concurență, lucrează pentru o miză comună. Pe Facebook, în total aceste companii au 4 milioane de urmăritori. În fiecare zi postăm un testimonial din partea unui angajat vaccinat, argumente pro vaccinare și demontăm mituri despre imunizare.

În acest context, Liviu Popovici, invitatul zilei la DC News, a transmis un mesaj către angajaţii din industrie dar şi către toţi românii. 

"Aş vrea să închei cu un mesaj pentru toţi, nu numai pentru colegii din industrie: Vă rog, mergeţi, vaccinaţi-vă, pentru că este singura noastră şansă să revenim acolo unde am fost. Vă mulţumesc!", a transmis, la finalul emisiunii, președinte Romanian Bookmakers.

VIDEO: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel