Liviu Pop renunță la locuința RA-APPS și se mută cu chirie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
liviu_pop_foto_silviu dc
liviu_pop_foto_silviu dc

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat, miercuri, că pleacă din locuința de serviciu de la RA-APPS, conform contractului, și că se va muta cu chirie într-un apartament din București. Fostul ministru a luat această hotărâre la o zi de la publicarea de către Guvern a listei cu persoanele care stau într-o casă de la stat.

”Ştiu de lucrul acesta (că nu va mai avea locuinţă de serviciu - n.r.) atunci când am semnat contractul cu RA-APPS. În termen de 30 de zile de la finalizarea mandatului de ministru puteam să ocup această locuinţă şi, aşadar, pe 19 ianuarie o voi preda. Era o locuinţă care nu renta din punct de vedere al costurilor, pentru că adunând chiria cu utilităţile şi amortizarea, era mult peste 4.000 de lei, banii pe care îi primim ca parlamentari“, a spus Pop”, a spus Pop.

Senatorul menționează că urmează să se mute într-un apartament din Capitală, pentru care va plăti chirie 4.000 de lei, adică banii pe care îi va primi de la Parlament.

”Cu banii suntem la limită, pentru că pe lângă banii de chirie mai sunt nişte costuri care trebuie acoperite. Undeva la limtă ne încadrăm, punând toate - telefoane, internet, pază - că până la urmă trei zile se stau în Bucureşti şi restul în colegiu, suntem în jur la 4.000 de lei“, a spus Pop,. El exclude varianta hotelului, întrucât nu i se pare rentabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel