Liviu Negoiță a decapitat toate filialele locale ale PDL Dâmbovița
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
negoita
negoita

La două zile de la demiterea președintelui PDL Dâmbovița, Florin Popescu, interimarul Liviu Negoiță a decapitat, miercuri, conducerile tuturor celor 89 de filiale locale. 

Ajuns la Târgoviște, Liviu Negoiță, fostul edil al Sectorului 3,  a dizolvat birourile de conducere ale tuturor celor 89 de filiale locale PDL, până la nivel de comune. Nu au scăpat nici primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga, rudă apropiată a lui Florin Popescu și singurul primar de reședință de județ pe care PDL îl mai are în Muntenia, scrie evz.

Fostul președinte, Florin Popescu,   a emis un comunicat de presă în care spune că prin aceste măsuri Liviu Negoiță i-a îndeplinit visul lui  Adrian Țuțuianu: distrugerea PDL Dâmbovița.

"Organizaţia PDL Dâmboviţa a fost spulberată azi de pe faţa pământului prin demiterea, sub bagheta preşedintelui interimar Liviu Negoiţă, a conducerilor celor 89 de organizaţii locale din judeţ", susține Florin Popescu.

Potrivit acestuia, au fost dizolvate şi conducerile organizaţiilor PDL de femei, pensionari, tineret şi oameni de afaceri. "Liviu Negoiţă reuşeşte, astfel, să îndeplinească visul cel mai fierbinte al PSD-iştilor dâmboviţeni conduşi de Adrian Ţuţuianu: destructurarea PDL Dâmboviţa şi eliminarea unui adversar redutabil al USL", mai spune Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel