Liviu Dragnea pare că a uitat de Irina Tănase. „Gata, totul a trecut!"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Liviu Dragnea pare că a uitat de Irina Tănase. „Gata, totul a trecut!" / Foto: Facebook Liviu Dragnea
Liviu Dragnea pare că a uitat de Irina Tănase. „Gata, totul a trecut!" / Foto: Facebook Liviu Dragnea
Liviu Dragnea pare că a uitat de Irina Tănase.

În urmă cu o lună, Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase, femeia cu care a avut o relație de 8 ani de zile. Cel puțin asta susține un apropiat al politicianului. Fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că pentru Liviu Dragnea povestea de dragoste cu Irina este un capitol închis.

„Gata, totul a trecut! E un capitol închis. Liviu Dragnea a și depășit acel moment și cred că nu greșesc, fiindcă îl cunosc bine, când afirm că a trecut peste el poate chiar din clipa următoare de după decizia pe care a luat-o, aceea a despărțirii. E preocupat doar de problemele partidului”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru Impact.ro.

El susține că Liviu Dragnea concentrează de săptămâni bune doar pe viitorul partidului politic, Alianța pentru Patrie.

„Suntem deciși să oferim acestui partid puterea de muncă și întreaga noastră experiență. Ca atare, pot să vă anunț că din 10 februarie, cel mai probabil, vom merge în tandem la sediul organizațiilor noastre județene. Până la 25 martie ne-am propus să avem organizații județene în toate zonele țării. În 19 județe ale țării și în trei sectoare ale Capitalei ele au fost deja constituite”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea: A fost cel mai dureros moment de până acum. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS

Irina Tănase a vorbit despre despărțirea de Liviu Dragnea și i-a transmis un mesaj fostului lider PSD. Aceasta a povestit cum s-a terminat relația dintre ei. Potrivit ei, Liviu Dragnea ar fi părăsit-o prin intermediul unui SMS, apoi ar fi blocat-o pentru că ar suspecta că aceasta l-a înșelat. "Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc.", susține Irina.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus Irina Tănase. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel