Liviu Dragnea, ironic la adresa PNL privind alegerea primarilor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Liviu Dragnea a declarat, joi, la Sinaia, că prin reintroducerea votului în două tururi pentru alegerea primarilor politicienii ''riscă să arunce ţara în aer''.

Liviu Dragnea  i-a  ironizat peliderii PNL, spunând că un coleg de-al său a propus alegeri pentru Primăria Bucureşti până iese Buşoi.

"Să discutăm despre poziţia noastră faţă de această năstruşnicie a liberalilor cu legea în două tururi pentru primari. Două tururi vor astăzi, mâine s-ar putea să dorească trei tururi. Aseară un coleg, nu-i dau numele ca să nu-l expun, a venit cu o idee care mi se pare foarte interesantă şi stingem scandalul: la comune un tur, la oraşe două tururi, la municipii trei tururi şi la Bucureşti atâtea tururi atât e nevoie ca să iasă Buşoi şi nu mai avem scandal.

[citeste si]

Noi riscăm foarte mult să aruncăm ţara în aer. România acum reprezintă o insulă de stabilitate apreciată de absolut toată lumea în zonă şi pentru Primăria Capitalei, oamenii ăştia sunt în stare să tulbure această stabilitate care ne este foarte benefică", le-a spus Dragnea deputaţilor social-democraţi  reuniți la Sinaia în Comitetul Executiv Naţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel