Liviu Dragnea îl taxează pe Victor Ponta: ”Nu mi-a picat foarte bine”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat deranjat de faptul că Victor Ponta a susținut-o pe Rovana Plumb, în detrimentul său, în lupta pentru conducerea interimară a social-democraților.

Prezent miercuri seară în platoul Digi 24, Liviu Dragnea a transmis că ”nu i-a picat foarte bine” susținerea lui Victor Ponta pentru Rovana Plumb și a adăugat că și-ar fi dorit ca premierul să îl voteze, ”pentru a-i justifica toată activitatea și prietenia pentru el în ultimii cinci ani și jumătate”.

”Cum a picat pentru dvs faptul că Victor Ponta a susținut pe altcineva pentru interimat?”, a fost întrebat liderul interimar al social-democraților.

”Nu mi-a picat foarte bine, nu pentru că m-ar fi afectat la vot. Nu mi-a picat foarte bine pentru că eu am crezut că era firesc ca el să mă susțină pe mine. Dar, pentru că atunci când a delegat de la Istanbul atribuțiile președintelui către Rovana Plumb, care era președinta Consiliului Național, probabil că a vrut să rămână tot în sensul ăsta și poate din inerție sau din alt motiv a susținut-o în continuare.

Eu mi-aș fi dorit să mă voteze, pentru a-mi justifica mie toată activitatea mea și prietenia mea pentru el în ultimii cinci ani și jumătate. Dar eu am trecut peste asta, o fi avut motivele lui”, a răspuns Liviu Dragnea.

Vezi și: Ponta rupe tăcerea! De ce nu l-a susținut pe Dragnea în PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel