Liviu Dragnea greșeală de P.R. Cum a greșit șeful PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Liviu Dragnea a făcut o greșeală de P.R. prin postarea fotografiilor de la pescuit pe contul său de socializare. Jurnalistul Val Vâlcu este de părere că fotografiile cu o captură la pescuit nu pot atrage simpatia oamenilor. 

Liviu Dragnea a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii de la o partidă de pescuit la care a participat alături de Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu. Atât Liviu Dragnea cât și premierul Grindeanu s-au fotografiat cu capturile lor. 

Jurnalistul Val Vâlcu este de părere că postarea fotografiilor este de fapt o mare greșeală, care nu îi ajută la imagine. 

" Este clar o greșeală de P.R. în mai multe privințe. Intervine aici o anumită invidie a pescarilor, după ce ei la rândul lor se chinuie o zi întreagă să prindă ceva. Pentru pescari este o chestiune de invidie, iar pentru restul populației nu contează. Să încerci să faci P.R. cu o captură impresionantă ar putea merge eventual în Rusia, pe modelul Putin. Este o manevră de P.R. greșită, nu ai cum să câștigi. Lauda în capturi nu este o manevră bună pentru imagine. Nu poți câștiga respectul oamenilor. Nu este ceva haios, amuzant. Un record la pescuit nu impresionează pe nimeni, " a comentat jurnalistul Val Vâlcu.

În mesajul care însoțește fotografiile de la partida de pescuit, Liviu Dragnea spune că el a capturat 17 știuci, în timp ce premierul Grindeanu, doar 9. Alături de cei doi, la vâsle a fost Marcel Ciolacu. Iată fotografiile postate pe contul de socializare ale șefului PSD:

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel