Liviu Dragnea: Asta e soarta SLUGILOR. Iohannis a cerșit o sancțiune pentru România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
FOTO: Facebook / Liviu Dragnea
FOTO: Facebook / Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis după summitul de la Sibiu. Șeful PSD spune că președintele României a folosit summitul în interesul său personal. 

"Astăzi, ținem summitul PSD la Galați. Suntem europeni și la Galați și la Brăila și la Tulcea și în Muntenia și în Oltenia și în Banat, Transilvania și toată țara. Noi suntem europeni în toată țara. Suntem europeni acasă la noi, nu numai în cele șase case furate de Iohannis la Sibiu. Lui Iohannis îi zic ce ar fi zis la Ploiești nenea Iancu: iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători. Îi urâm pe vânzători

I-ați văzut joi pe liderii europeni. Iohannis a ținut să reprezinte România doar el singur. Nu a invitat pe nimeni. Așa cum a furat casele, a  furat  și Ziua Europei. A folosit această ocazie doar pentru el. A câștigat ceva România?  A folosit acest summit făcut cu bani mulți pentru campania lui electorală, pentru interesele lui mărunte, politice. Și-a chemat stăpânii. Am văzut la televizor cum se plimba singur și nu-l băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor. Sunt folosite și nu sunt băgate în seamă. Sunt sigur că Iohannis a mai cerșit acolo o sancțiune pentru România, pentru că numai de-asta este în stare. Nu l-a auzit nimeni batându-se pentru drepturile românilor, pentru respectul cuvenit. A profitat de faptul că a fost singur și a lucrat împotriva României. A atacat guvernul țării lui, a atacat democrația, a atacat justiția, a atacat tot ceea ce este mai bun în această țară" a spus Liviu Dragnea în urmă cu scurt timp.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel