Livia Stanciu reacționează după acuzele lui Bercea Mondial
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, judecătoarea Livia Stanciu, a vorbit, vineri, despre acuzațiile pe care le-a lansat Bercea Mondial la adresa sa, cu o zi înainte.

Vezi și: Bercea Mondial, acuzații GRAVE: Kovesi a luat bani prin șoferul ei. Livia Stanciu, implicată


Livia Stanciu a declarat că acuzaţiile lui Bercea Mondial reprezintă atacuri grave la adresa independenţei Justiţiei, precizând însă că aceste lucruri nu o intimidează, ci o întăresc.

"CSM, aşa cum prevede legea, a avut reacţia şi a ieşit cu acel comunicat de presă. A sesizat corect şi din oficiu. Eu intenţionam să fac o cerere pentru apărarea reputaţiei profesionale şi pentru apărarea independenţei Justiţiei. Atacul este la independenţa Justiţiei, la adresa instituţiei pe care o reprezint şi la adresa mea ca persoană. CSM a avut o reacţie imediată şi mi s-a părut corect să se procedeze aşa. S-a sesizat Inspecţia Judiciară care va verifica acest aspect. Parchetul de asemenea care este organul abilitat va efectua cercetările necesare.

Este inadmisibil ce se întâmplă, iar afirmaţiile făcut sunt de o gravitate extraordinară. În primul rând sunt atacuri la adresa instituţiei şi se urmăreşte decrebilizarea mea ca persoană şi ca preşedinte a Curţii Supreme. Nu mă intimidează asemenea lucruri, dimpotrivă mă întăresc", a spus președinta ICCJ, citată de gandul.info.

Citește și: ÎNREGISTRĂRI Mircea Băsescu: Reacția CSM după acuzațiile aduse Liviei Stanciu și Laurei Codruța Kovesi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel