Liverpool-Real Madrid, finală de vis în Campions League
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după 2-4 în returul cu AS Roma.

Real Madrid - Liverpool va fi finala UEFA Champions League pe 26 mai la Kiev.

Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal deşi a fost învinsă de AS Roma cu scorul de 4-2 (1-2), miercuri seara, pe Stadio Olimpico, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. AS Roma a obţinut o victorie de palmares, graţie a doua goluri marcate pe final, după ce cormoranii au câştigat cu 5-2 pe Anfield.

AS Roma a primit gol pentru prima oară în ultimii cinci meciuri de acasă în Liga Campionilor. Liverpool a suferit primul său eşec din actuala stagiune a competiţiei.

În finala din data de 26 mai, de la Kiev, Liverpool o va înfrunta pe Real Madrid, deţinătoarea trofeului, care a trecut de Bayern Munchen, după 2-1 şi 2-2.

[citeste si]

La finalul meciului, atât preşedintele clubului AS Roma, James Pallotta, cât şi directorul sportiv, Monchi, au criticat dur arbitrajul.

Cei de la Roma au solicitat alte 2 penalty-uri pe lângă cele acordate - mai întâi unul la Dzeko, atunci când atacantul bosniac a căzut în careu după un contact cu portarul Karius, fază la care asistentul a arătat ofsaid, şi apoi la henţul lui Trent Alexander Arnold.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel