Liverpool nu vrea să se califice în Europa League prin Fair Play League. Vezi De Ce
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
liverpool
liverpool

Liverpool nu vrea să se califice în Europa League în sezonul următor prin Fair Play League, a declarat manager-ul echipei, Brendan Rodgers.

"Este foarte puțin probabil să reușim astfel ( prin Fair Play League - n.r.), având în vedere că sunt alte trei echipe înaintea noastră", a spus Rodgers.

Liverpool are cel de-al doilea cel mai bun record disciplinar în Barclays Premier League, dar echipa este așteptată a se califica pentru Europa League prin intermediul Fair Play League. Trei echipe, considerate a fi cele mai corecte pe teren, vor avea un loc asigurat în Europa League. Anglia este momentan pe a patra poziție în Fair Play League, după Norvegia, Suedia și Finlanda, cu 51 de cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii, potrivit Daily Mail.

"Vreau să ajungem acolo ( în Europa League - n.r.) prin mijloace adecvate, prin nivelul nostru de performanță, iar dacă trebuie să avem un an în care nu suntem în Europa ( League - n.r.), o vom lua drept o oportunitate de a ne strădui mai mult", a adăugat managerul.

Sezonul echipei Liverpool va începe pe 18 iulie, în cazul în care intră în Europa League la a doua rundă de calificare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel