Data publicării:

Liv Tyler a mărturisit că nu se grăbeşte să se căsătorească din nou

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Actriţa americană Liv Tyler a mărturisit că nu se grăbeşte să se căsătorească cu logodnicul său britanic David Gardner, în pofida faptului că sunt logodiţi de patru ani, informează Press Association.

Vedeta, care a fost căsătorită cu muzicianul Royston Langdon între 2003 şi 2008, a precizat că este de părere că mariajul trebuie privit diferit.

"Îmi place să fiu logodită, dar chiar nu am dorinţa de a mă căsători. Întotdeauna am simţit că mariajul ar trebui să fie mai degrabă o recompensă ... pentru supravieţuirea relaţiei tale", a precizat actriţa pentru revista Tatler.

În pofida părerilor sale despre căsătorie, Tyler a mărturisit că participarea la nunta prinţesei Eugenie cu Jack Brooksbank a fost o experienţă "magică".

Vedeta din "Lord Of The Rings" şi "Armageddon", în vârstă de 42 de ani, s-au logodit cu Gardner în 2015 şi locuieşte împreună cu acesta şi cu cei doi copii ai lor - Sailor Gene şi Lula Rose, la Londra.

Tyler va putea fi admirată în curând în drama intergalactică "Ad Astra", alături de Brad Pitt, Ruth Negga, Tommy Lee Jones şi Donald Sutherland.

Filmul îl prezintă pe Pitt în rolul astronautului Roy McBride, care se aventurează în spaţiu într-o misiune de a salva lumea, în timp ce Tyler o interpretează pe soţia sa, Eve.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel