Liste comune PSD-PNL la europarlamentare. Ciolacu, semnal pentru Parlamentul European: "Scandalul, circul s-au dus"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Premierul Marcel Ciolacu, președintele Pardtidului Social Democrat, a vorbit despre decizia ca PSD şi PNL să meargă pe liste comune la alegerile europarlamentare.

"Românii aşteaptă, după 17 ani de la aderare, să fie o voce comună a românilor în Europa. De aceea, am luat decizia să mergem pe o listă comună, ca semnalul politic să fie unul foarte clar mai ales pentru cei din Parlamentul European. Acolo, cele două partide vor avea o voce comună în ceea ce priveşte idealurile, nevoile şi aşteptările românilor. (...) Scandalul, circul, de ce nu s-a putut face, motivele, minciunile - după 30 ani de manipulări locale, duşmani inventaţi pe care nu îi poţi arăta, s-au dus", a spus Marcel Ciolacu, astăzi, la Bacău, unde se află pentru a vizita zona Athletic Parc şi Pavilionul Municipal al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

"Românii s-au săturat să găsim scuze"

"Românii aşteaptă de la aceste alegeri să vorbim despre performanţă administrativă, despre fonduri europene, despre investiţii din fonduri locale completate cu fondurile bugetului de stat, despre cofinanţări. O ridicare a nivelului de trai mult aşteptată de peste 30 ani. Românii s-au săturat să găsim scuze de ce nu am făcut, de ce nu putem fi o echipă, neavând capacitatea mentală de a depăşi luptele electorale şi luptele mici de partid şi nu înţelegem că administraţia locală este în primul rând despre oameni şi nu despre politică. Politica se face în cele 30 zile de campanie după care administraţia nu mai are culoare politică", a transmis Marcel Ciolacu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel