Lista pentru parlamentare face primele ”victime”: Demisie din PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Un senator PNL şi-a anunţat, marţi seara, intenţia de a demisiona din partid.

Citește și - Demisie în masă din PNL. Se încearcă dizolvarea Biroului Județean. Manevra lui Sighiartău și Morar

Este vorba despre senatorul Liviu Brătescu şi-a făcut publică intenţia prin intermediul reţelelor sociale, unde susţine că lista propusă de conducerea PNL Iaşi "nu are la bază criterii transparente şi corecte de întocmire".

"Nu mi-am închipuit niciodată că, după 25 de ani în PNL, voi fi nevoit să plec"


"Nu mi-am închipuit niciodată că, după 25 de ani în PNL, voi fi nevoit să plec. Toată tinereţea şi apoi viaţa de om matur mi le-am dedicat în foarte mare măsură celor două mari pasiuni, istoria şi politica. Nu vă vorbesc acum despre istorie. Vă vorbesc despre implicarea în viaţa comunităţii, în munca la proiecte, în participarea la luptele electorale.

Vorbesc despre ani şi ani de zile de implicare şi care m-au făcut totuşi ca astăzi să mă aştept la o evaluare corectă a activităţii mele. Nu pot fi de acord cu lista propusă de conducerea PNL Iaşi pentru că nu are la bază criterii transparente şi corecte de întocmire", a transmis senatorul Liviu Brătescu pe pagina sa de Facebook.

A avut cu colegii săi multe discuţii în această săptămână

"Înlocuirea mea de pe lista de la senat şi apoi poziţia care mi-a fost propusă de actuala conducere a filialei îmi transmite clar mesajul că nu mai este nevoie de Liviu Brătescu în PNL. Nici nu mi-aş putea găsi un astfel de loc într-o politică unde cumătria e criteriul de promovare pe lista de parlamentare.

Îmi place să mă implic, să construiesc proiecte bune şi necesare, mi-a plăcut mereu. Prin toată activitatea mea am promovat valorile, onoare, bunul simţ dar mai ales profesionalism în politică, am făcut-o tot timpul şi îmi place să cred că am făcut acest lucru chiar prin exemplu personal. (...)  

"Sunt astfel nevoit după 25 de ani de politică liberală, să îmi anunţ demisia din Partidul Naţional Liberal Iaşi"

În aceste condiţii am refuzat propunerea conducerii filialei Iaşi de a ocupa locul patru la Camera Deputaţilor pe o listă în care nu cred. Sunt astfel nevoit după 25 de ani de politică liberală, să îmi anunţ demisia din Partidul Naţional Liberal Iaşi", a subliniat senatorul PNL Liviu Brătescu.

Liviu Brătescu.a adăugat faptul că va reflecta în aceste zile cu privire la viitorul său politic. "Mă consider un liberal liber", a concluzionat acesta. Menţionăm că PNL Iaşi nu a făcut publică lista candidaţilor pentru viitorul Parlament. 

Amintim faptul că mai mulți membri ai organizaţiei judeţene PNL Bistriţa-Năsăud au demisionat din funcţiile deţinute în Biroul Politic Judeţean (BPJ) al partidului.

Deputaţii Robert Sighiartău şi Diana Morara, dar şi opt primari, membri ai organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud, au demisionat din funcţiile deţinute în Biroul Politic Judeţean (BPJ) al partidului, cu scopul de a încerca dizolvarea acestui for şi de a îl înlocui din funcţia de preşedinte al filialei pe Ioan Turc, cel care, după numai un mandat la conducerea Primăriei Bistriţa, a pierdut alegerile locale în faţa candidatului PSD. Citește continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel