Lista obiectelor pe care nu le poți lua în bagajul de mână pe avion
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Vezi în articol lista obiectelor pe care nu le poți lua în bagajul de mână pe avion.

InfoCons a relatat într-o postare pe pagina de Facebook care sunt obiectele interzise în bagajul de mână pe avion, atunci când plecați în vacanță într-o țară străină. Deși unele pot părea banale și posibil să credeți că sunt permise, sunt interzise din motive de siguranță. Ne referim aici la foarfece sau lame de ras.

Obiecte interzise în bagajul de mână

"1. Lichide, Aerosoli și Geluri (LAG): În bagajul de mână, lichidele, aerosoli și gelurile trebuie să fie în recipiente de maximum 100 ml fiecare și toate trebuie să încapă într-o pungă transparentă, resigilabilă, cu capacitatea de un litru. Lichidele interzise includ băuturi, produse de îngrijire personală, parfumuri, creme, pastă de dinți, șampoane, loțiuni și alte substanțe similare.

2. Obiecte ascuțite: Cuțite, foarfece cu lame lungi, lame de ras (cu excepția celor de unică folosință), ace de tricotat, șurubelnițe, unelte și alte obiecte ascuțite sau contondente care ar putea fi folosite ca arme sunt interzise.

3. Substanțe explozive și inflamabile:  Articole precum artificii, petarde, combustibili lichizi, gaz, brichete mari sau reîncărcabile și alte materiale explozive sau inflamabile sunt strict interzise.

4. Arme de foc și muniție: Arme de foc, replici de arme, muniție, pistoale de jucărie și orice alt obiect care seamănă cu o armă sau ar putea fi folosit pentru a răni pe cineva sunt interzise", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a InfoCons.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel