Lista Guvernului NOU. Bogdan Chirieac, SEMNAL despre Dan Barna, propus la Justiție
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dan Barna, foto DCNews
Dan Barna, foto DCNews
Noul Guvern, negociat de partidele de Opoziție, în contextul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a fost comentat de analistul politic Bogdan Chirieac. 

DCNews a publicat în exclusivitate lista de la negocieri cu politicienii propuși în funcțiile de miniștri. 

Vezi aici lista: EXCLUSIV LISTĂ GUVERN de la negocierile pentru dărâmarea Cabinetului Dăncilă

Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, că ”e o listă de negociere, se vede lucrul acesta, la unele ministere sunt discuții între PNL și USR cu privire la ce ministere să ia.” Analistul politic a precizat că ”și un Guvern PNL trebuie să se formeze din ceva. Nu e nimic deosebit în faptul că Ludovic Orban ar putea să fie primul ministru al noului Guvern, e președintele PNL, e dreptul lui să fie, ca președinte de partid, care e pe cale să formeze o nouă majoritate parlamentară, să fie și prim-ministru.”

Unde a dispărut Dan Barna? 

În ceea ce-l privește pe Dan Barna la Justiție, Bogdan Chirieac a precizat că ”Probabil nu se negociase cu dânsul. E acest semn de întrebare dacă acceptă. Mă gândesc că e candidat la prezidențiale. Pe de altă parte, vedeți bine că dl Barna a închis motoarele” atrăgând atenția că ”dl Barna, astăzi când vorbim, nu-și prea face campanie electorală”. ”Ce o fi acolo sau poate că va ceda în fața dlui Iojhannis. E greu de spus, dar ceva se întâmplă. Dacă alte partide tot își fac campanie electorală, USR nu prea este acolo unde ar trebui să fie, anume în online” a mai atras atenția Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel