Lista fostelor iubite ale Prințului Harry. Mesajul pe care una dintre ele i l-a transmis atunci când a început să iasă cu Meghan Markle - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Lista fostelor iubite ale Prințului Harry. Mesajul pe care una dintre ele i l-a transmis atunci când a început să iasă cu Meghan Markle / Foto: Instagram sussexroyal
Lista fostelor iubite ale Prințului Harry. Mesajul pe care una dintre ele i l-a transmis atunci când a început să iasă cu Meghan Markle / Foto: Instagram sussexroyal
Prințul Harry a avut mai multe iubite înainte de Meghan Markle.

În cartea sa - "Spare", Prințul Harry a dezvăluit detalii intime din viața sa, inclusiv informații despre experiențele sale în Afganistan, conflictele pe care le-a avut cu fratele său, dar și despre faptul că a consumat droguri în adolescență. Harry a povestit, de asemenea, cum și-a pierdut virginitatea și alte detalii despre viața sa romantică înainte de a-și întâlni soția, pe Meghan Markle, scrie National World.

Așadar, cu cine s-a întâlnit prințul Harry înainte de a se căsători? Iată tot ce trebuie să știi.

Lista fostelor iubite ale Prințului Harry

Viața amoroasă a Prințului Harry a fost cunoscută de public, multe dintre iubitele lui Harry și relațiile sale fiind știri de prima pagină. Iată femeile cu care Prințul Harry s-a întâlnit sau se zvonește că ar fi avut o relație:

Natalie Pinkham - 2003

Prințul Harry s-a întâlnit pentru scurt timp cu Natalie Pinkham în 2003. El ar fi întâlnit-o  prima oară la Cupa Mondială de Rugby din 1999. Relația nu a fost niciodată oficializată sau confirmată de niciunul dintre ei. Pinkham este acum căsătorită și are doi copii. Ea este reporter de Formula 1 pentru Sky Sports.

Cassie Sumner - 2004


Cei doi s-au întâlnit la clubul de noapte Chinawhite din Londra în 2004, când Harry avea 19 ani și Cassie Sumner 21. Sumner a împărtășit detalii despre întâlnirea lor.

"El mă privea în timp ce stăteam la bar cu prietenii și m-a invitat să mă alătur la masa lui. Nu a trecut mult până când a început să se îmbrățișeze cu mine", a spus aceasta.

Cu toate acestea, se pare că s-a întâmplat o singură dată, Sumner adăugând: "Nu mă văd invitată acasă la ceai cu Prințul Charles și Camilla".

Chelsy Davy 2004-2011

Prima relație serioasă a Prințului Harry a fost cu Chelsy Davy. Ei au fost împreună timp de șapte ani. Cu ea a fost la nunta lui William și Kate și chiar a cunoscut-o pe Regina Elisabeta a II-a.

Cuplul s-a despărțit în relații bune, Davy find deranjată de atenția exagerată a presei. Într-un interviu acordat Daily Mail în 2016, ea a dezvăluit că "vor fi întotdeauna prieteni buni".

Astrid Harbord - 2009

Prințul a fost legat de Astrid Harbord în perioada în care el și Davy se despărțiseră. Harbord, care este o prietenă a Prințesei de Wales, a petrecut o noapte la Clarence House, însă relația cuplului nu a fost niciodată confirmată sau făcută publică.

Caroline Flack - 2009

În iunie 2009, Harry a fost cu prezentatoarea ITV Caroline Flack, care a împărtășit detalii despre relație în autobiografia ei, Storm in a C Cup. Perechea s-ar fi despărțit după ce știrea a devenit publică, Flack ar fi scris: "Odată ce povestea a apărut, asta a fost. A trebuit să încetăm să ne mai vedem. Nu mai eram Caroline Flack, prezentatoare TV...".

Mollie King - 2010

Cântăreața l-a întâlnit pe Prințul Harry la Asprey World Class Cup de la Surrey's Hurtwood Polo Club, în ​​2010. Perechea a ieșit la o băutură, dar King a recunoscut că Harry a renunțat, conform Evening Standard, deoarece ea a fost prea deschisă cu privire la relația lor. .

Camilla Romestrand - 2010

Cântăreața norvegiană a povestit că și-a petrecut noaptea la Clarence House și că Prințul Harry chiar i-a adus micul dejun în pat. Cu toate acestea, Prințul Harry nu a confirmat că a fost împreună cu ea.

Florence Brudenell - 2011

Se pare că Harry s-a întâlnit cu Florence Brudenell, o fiică a contelui de Cardigan după despărțirea sa de Davy, în 2011. Relația nu a durat mult. Modelul ar fi pus capăt relației deoarece a simțit că Prințul are un "ochi rătăcitor".

Cressida Bonas - 2012-2014

O altă relație serioasă a lui Harry a fost cu Cressida Bonas. Perechea s-a întâlnit timp de doi ani, din 2012 până în 2014. Relația lor a fost relativ discretă, totuși, când Prințul Harry și Markle și-au anunțat logodna, Bonas, care este actriță și model, a distribuit pe Instagram o fotografie în care scria: "Oricât de educat, talentat, bogat sau cool crezi că ești, modul în care tratezi oamenii spune în cele din urmă totul", alături de legenda, "Adevărul #quotestoliveby"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_)

Ellie Goulding - 2015

Relația prințului Harrycui Ellie Goulding nu a fost niciodată confirmată, perechea fiind doar prieteni buni. Cu toate acestea, în 2015 perechea a fost zărită împreună la un meci de polo.

Prințul Harry și Meghan Markle au început să se întâlnească în octombrie 2016, cu Markle descriindu-se drept "cea mai norocoasă fată din lume", într-un interviu pentru The Vancouver Sun. S-a mai raportat că în aceeași perioadă Harry a adus-o să se întâlnească cu Prințul Charles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel