Lista drumurilor blocate din cauza zăpezii. Ramona Tudor, comisar șef Infotrafic: Recomandăm șoferilor să aibă anvelope de iarnă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Lista drumurilor blocate din cauza zăpezii. Ramona Tudor, comisar șef Infotrafic: Recomandăm șoferilor să aibă anvelope de iarnă / Foto: Pexels
Lista drumurilor blocate din cauza zăpezii. Ramona Tudor, comisar șef Infotrafic: Recomandăm șoferilor să aibă anvelope de iarnă / Foto: Pexels
Comisar șef de Poliție, Ramona Tudor, de la Centrul Infotrafic, a spus care sunt drumurile din țară blocate din cauza zăpezii sau a viscolului.

Mai multe drumuri din țară sunt blocate din cauza nămeților. Totodată, în mai multe zone viscolește și se circulă cu dificultate. Care este situația pe șosele din țară a explicat comisarul șef Ramona Tudor de la Centrul Infotrafic, în cadrul unei intervenții în direct la Realitatea Plus.

"Vă informez că ninge viscolit la această oră pe majoritatea arterelor rutiere din județele Prahova, Buzău și Vrancea. De altfel, ca măsură preventivă, din cauza zăpezii viscolite și pentru a nu permite rămânerea autovehiculelor blocate a fost închisă circulația pe trei drumuri naționale, respectiv DN 23 B între localitățile Măicănești și Ciorăști din Județul Vrancea, pe DN 2N între Bogza și Dumbrăveni din Județul Vrancea și pe DN 22 între Râmnicu Sărat și Băile din Județul Buzău. De asemenea circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone a fost restricționată pe DN 2C între Costești și Sabina din Județul Buzău. Sunt, de asemenea, mai multe drumuri județene din județele Buzău și Vrancea unde circulația a fost închisă tot ca măsură de prevenție și din cauza viscolului nu se poate interveni pentru deszăpezire.

Recomandăm șoferilor să se intereseze care este starea carosabilului înainte de a porni în călătorie și să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule deja formate" a declarat comisarul șef Ramona Tudor.

Unde pot cere ajutor șoferii

Întrebată unde pot cere ajutor șoferii care rămân blocați pe drumurile din țară comisarul șef Ramona Tudor a spus: "Să ceară ajutor de la autorități apelând, dacă sunt în situații de urgență, apelul de urgență 112, dar foarte important ar fi să se intereseze înainte de a pleca în călătorie despre condițiile meteorologice și să evite să se angajeze în aceste deplasări în zonele afectate de aceste fenomene meteo nefavorabile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel