Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo, întâlnire ISTORICĂ. Evenimentul momentului în sport
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
FC Barcelona va primi vizita italienilor de la Juventus Torino, marți noapte, pe Camp Nou, într-un meci ce contează în Grupa G a Champions League.

Conform Marca, întâlnirea va fi prilejul primei confruntări din istorie dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo în această fază a competiției. Cei doi fotbaliști nu au mai pășit pe același teren de fotbal din 6 mai 2018, un an în care Ronaldo a părăsit Real Madrid pentru campioana Italiei.

Lumea sportivă s-ar fi putut bucura de primul meci dintre Messi și Ronaldo din Grupe pe 28 octombrie 2020, însă Cristiano a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 și nu s-a recuperat decât după confruntare. În toate confruntările, Messi are 16 victorii, în timp ce Ronaldo are în cont 10. În Champions League, cei doi s-au întâlnit în 5 rânduri, iar fiecare are câte 2 victorii.

Juventus Torino a pierdut cu 0-2 meciul din 28 octombrie și va avea nevoie de o victorie cu cel puțin 3-1 (4-2, 5-3, etc.) pentru a termina pe primul loc în grupă. În schimb, FC Barcelona are ocazia de a-și asigura un parcurs perfect, cu 6 meciuri câștigate, pentru prima dată din 2014 încoace. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel