Lionel Messi pleacă în Arabia Saudită pentru 'Viziunea 2030'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un DJ acuzat că l-a infectat pe Messi a primit ameninţări: M-au făcut criminal / Foto: Instagram
Un DJ acuzat că l-a infectat pe Messi a primit ameninţări: M-au făcut criminal / Foto: Instagram
Starul argentinian Lionel Messi, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, se va deplasa în Arabia Saudită, în cadrul rolului său de ambasador pentru turism al acestei ţări, a anunţat ministrul saudit al Turismului, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter. 

Messi, în vârstă de 35 de ani, este aşteptat la sfârşitul acestei luni în regatul saudit, a precizat ministrul Ahmed Al-Khateeb, fără să ofere mai multe detalii cu privire la vizita campionului mondial.

'Sunt bucuros să-i urez bun venit ambasadorului nostru pentru turism şi starului Lionel Messi, precum şi familiei şi prietenilor săi, luna aceasta, la a doua sa vizită în Arabia Saudită, pentru a se bucura de cele mai frumoase destinaţii turistice, a intra în legătură cu oamenii noştri şi a trăi experienţe unice', a scris ministrul în mesajul său.

Septuplul câştigător al Balonului de Aur a semnat anul trecut un contract profitabil cu Arabia Saudită, pentru a promova turismul local, într-un plan de deschidere către lume denumit 'Viziunea 2030'.

Potrivit unor surse citate de site-ul The Athletic, valoarea contractului lui Messi ar putea ajunge la 30 de milioane de euro pe an. De atunci, argentinianul a postat mesaje promoţionale care laudă meritele Arabiei Saudite pe Instagram, unde are 370 de milioane de urmăritori.

Messi a călătorit la Riad cu PSG, în luna ianuarie, pentru a disputa un meci amical împotriva unei selecţionate compuse din cei mai buni jucători ai echipelor Al-Nassr şi Al-Hilal, al cărei căpitan a fost portughezul Cristiano Ronaldo, eternul său rival. Conform presei argentiniene, un posibil transfer al lui Lionel Messi în fotbalul saudit nu va fi evocat cu ocazia sejurului său în această ţară.

Contractul lui Messi cu PSG expiră la finalul acestui sezon, existând în prezent speculaţii referitoare la viitorul carierei proaspătului campion mondial. O plecare în Major League Soccer sau o reîntoarcere la FC Barcelona, clubul său de suflet, sunt variantele cele mai vehiculate de mass-media internaţională. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel