Data actualizării:
Data publicării:

Lionel Messi, decizie OFICIALĂ! Unde va evolua argentinianul

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fotbalistul de legendă Lionel Messi a decis unde va evolua în sezonul care începe curând, explicând întreaga situație de la FC Barcelona.

Conform BBC, cel mai prolific jucător al catalanilor și multiplul câștigător al Balonului de Aur a decis să rămână pe Camp Nou, pentru că nicio echipă nu-și permite să-i plătească clauza de reziliere de 700 milioane euro. Messi a transmis pentru goal.com că nu vrea un proces cu clubul său iubit, la care evoluează de peste 20 de ani.

„M-am gândit și am fost sigur că voi pleca gratuit”, a spus Messi, într-un interviu exclusiv pentru site. „Președintele mereu mi-a zis că, la finalul sezonului, pot decide dacă rămân sau nu. Acesta este motivul pentru care continui aici. Voi române la Barca pentru că președintele mi-a zis că singura modalitate prin care pot pleca este plătirea clauzei de 700 milioane euro, este imposibil”.

„Acum, ei se agață de faptul că nu am zis până pe 10 iunie că vreau să plec, chiar dacă 10 iunie era doar jumătatea sezonului ruinat de nenorocirea coronavirus care a dat peste cap totul. Mai era o posibilitate, să începem un proces. Nu m-aș judeca niciodată cu Barca fiindcă este clubul pe care îl iubesc, mi-au oferit totul de când am venit. Este clubul vieții mele”, a explicat Messi, într-un interviu emoționant care a zguduit lumea fotbalului.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel