Lionel Messi ar putea debuta curând pentru PSG. Când este partida
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lionel Messi ar putea juca curând primele minute pentru PSG.

Paris Saint-Germain nu a decis încă dacă Lionel Messi va debuta sau nu în meciul de Ligue 1 cu Brest de vineri seară. Conform BBC Sport, multiplul câștigător al Balonului de Aur s-a alăturat formației pariziene gratuit săptămâna trecută, după ce a părăsit FC Barcelona din cauza problemelor financiare de la club.

Jucătorul de 34 de ani încă nu a jucat în vreo partidă de când a câștigat Copa America în data de 11 iulie, însă se antrenează alături de tot efectivul lui PSG. „Nu am decis încă formula de start”, a spus antrenorul Mauricio Pochettino. „Vom vedea dacă Messi poate să facă parte din ea”.

„Totul este pozitiv. Este o atmosferă bună la club și el s-a integrat foarte bine și rapid. Avem un sentiment foarte pozitiv”, a mai spus managerul argentinian. Riscul ca Mbappe să plece este inexistent, mai explică Pochettino. „Este jucătorul nostru și îl vreau aici în acest sezon. Mai are un an de contract. Chiar dacă nu vrea să reînnoiască înțelegerea, este jucător la PSG și suntem foarte mulțumiți de el, din câte înțeleg este reciproc. Este calm și se pregătește bine pentru meciul de mâine”.

PSG trebuie să vândă cinci jucători până la finalul perioadei de transferuri pentru a răsfula liniștiți

Paris Saint-Germain nu a cheltuit mai mult de 76 milioane euro în această vară, ținând cont că echipa i-a primit pe gratis pe Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos și Georginio Wijnaldum.

Singurele dăți când PSG a trebuit să facă plata au fost în cazul lui Danilo (16 milioane euro) și Achraf Hakimi (60 milioane euro). Însă, Fair Play-ul Financiar pune presiune pe clubul parizian, astfel că echipa caută să dea afară rapid câțiva jucători înainte să se termine perioada de transferuri. Cel puțin cinci sunt pe această listă.

Cine sunt cei cinci indezirabili

Thilo Kehrer este principalul fotbalist care va părăsi clubul fiindcă stă la rând în spatele fundașilor Marquinhos, Presnel Kimpembe și Sergio Ramos. Un alt jucător care ar putea pleca este Pablo Sarabia, care a fost titular pentru Spania la EURO 2020. Julian Draxler este evaluat la 20 milioane euro și nu a fost niciodată titular la PSG, deși este în echipă de patru ani. Rafinha și Kurzawa completează lista indezirabililor de pe Parc des Princes, iar clubul finanțat de bani petrolieri speră să îi vândă până în data de 31 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel