Lionel Messi a reuşit prima sa dublă pentru Inter Miami, în Leagues Cup, contra echipei Atlanta United / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Superstarul argentinian Lionel Messi a reuşit prima sa dublă în tricoul echipei Inter Miami, în partida câştigată cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Atlanta United, disputată marţi în cadrul competiţiei Leagues Cup.

Lionel Messi, titular în premieră la Inter Miami, la fel ca şi spaniolul Sergio Busquets, a marcat în minutele 8 şi 22 ale partidei de pe DRV PNK Stadium din Fort Lauderdale (Florida). Finlandezul Robert Taylor a reuşit la rândul său o dublă pentru învingători (44, 52). Atalanta United a ratat o lovitură de la 11 m prin argentinianul Thiago Almada, campion mondial alături de Messi la CM 2022 din Qatar.

VIDEO

Astfel, căpitanul selecţionatei Argentinei a ajuns la trei goluri reuşite în tricoul lui Inter Miami, după ce a marcat săptămâna trecută golul victoriei în partida sa de debut la această echipă, contra mexicanilor de la Cruz Azul (2-1), în urma unei lovituri libere executate perfect în minutul 90+4.

În urma succesului de marţi, Inter Miami şi-a asigurat primul loc în grupă şi s-a calificat în faza următoare a Leagues Cup, competiţie la care participă cluburi din Liga profesionistă nord-americană (MLS) şi Liga mexicană (Liga MX). Cruz Azul şi Atlanta United se vor înfrunta sâmbătă într-un meci decisiv pentru stabilirea ocupantei locului secund în această grupă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel