Lionel Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro venită din Arabia Saudită
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Lionel Messi, starul argentinian, a respins o propunere financiară de 1,4 miliarde de euro din partea Arabiei Saudite, după plecarea sa de la clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain și înainte de a se alătura echipei americane Inter Miami în Major League Soccer.

"I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro, dar a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să meargă în Statele Unite", a afirmat Al-Haili.

El și-a exprimat uimirea ca "că un jucător a putut refuza o ofertă atât de mare, de dragul familiei sale", dar a subliniat: "Respectăm asta, pentru că familia este mai importantă decât banii".

"Am avut mai multe opţiuni pe masă"

În decembrie anul trecut, Lionel Messi a discutat despre oportunitatea de a juca în liga profesionistă din Arabia Saudită:  "Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la asta cu familia, înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune era să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, am încercat să revin, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că apoi m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, ce poate deveni un campionat important în viitorul apropiat".

"Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, a fost o destinaţie care m-a atras, pentru că mi-a plăcut tot ce am vizitat, dar şi datorită creşterii fotbalului în această ţară şi a eforturilor depuse pentru a crea o competiţie de nivel înalt. A fost Arabia Saudită sau MLS şi ambele opţiuni mi s-au părut interesante", a adăugat Messi, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel