Linia roșie pentru PSD. ”Va duce la ruperea coaliției” spune Rareș Bogdan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Rareș Bogdan spune că a ajuns insuportabil să fie într-o coaliție cu PSD. 

”Devine din ce în ce mai insuportabil să stai cu PSD la guvernare” afirmă Rareș Bogdan. Prim-vicepreședintele PNL a fost întrebat ce trebuie să facă PSD ca să treacă linia roșie. A răspuns că ”să crească un singur impozit, o singură propunere de mărire de impozit sau de taxă în următoarea perioadă va duce la ruperea coaliției”. 

Întrebat de Cosmin Prelipceanu, la Digi24, dacă încearcă să facă o coaliție de dreapta după sau înainte de alegeri, liderul PNL spune că ”dacă ar fi după mine, aș încerca de mâine, dar nu sunt singur în PNL”. 

Totodată, Rareș Bogdan a explicat că PNL nu pleacă acasă de la guvernare ”pentru că trebuie să-i păzim să nu bage și mai mult mâinile în bugetele companiilor private și-n buzunarele românilor”. ”Sincer, sunt unul dintre cei care regretă profund că nu am reușit să construim o coaliție de dreapta și, oricând vom avea posibilitatea, și eu, și o mulțime de alți colegi vom încerca să facem acest lucru. Nu am încredere în PSD și ultimele săptămâni mi-au arătat că nu am niciun motiv să am”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel