Lili Sandu, eliminare Exatlon. Reacții pe Facebook: A văzut o țară întreagă cum...
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Exatlon
Exatlon
Duminică, concurenții de la Exatlon România au jucat cel mai important meci al săptămânii, cel pentru eliminare, în urma căreia s-a stabilit echipa din care va fi eliminat un jucător. Fanii au reacționat, ulterior, în mediul online.

Meciul a fost unul foarte disputat, iar Faimoșii au condus "ostilitățile" jumătate din meci, până când au fost egalați la 5 de Războinici. Ulterior, Războinicii și-au păstrat avantajul și au reușit să câștige meciul pentru eliminare prin punctul adus de Iulian. Astfel, Războinicii au câștigat meciul pentru eliminare.

EXATLON ROMÂNIA. Nominalizări

Jucătorul eliminat a fost decis prin proba sportivă, un duel la care a participat cel mai slab jucător al săptămânii de la echipa care a pierdut meciul pentru eliminare, alături de jucătorul nominalizat de cel mai valoros jucător al echipei în săptămâna precedentă.

Prima nominalizare a vizat-o pe Lili Sandu, actrița care a suferit multiple probleme medicale și care a petrecut mult timp în spital. A doua nominalizare a fost făcută de Roxana Vancea, cea mai bună jucătoare a Faimoșilor în săptămâna precedentă. Roxana se află doar la a doua săptămână la Exatlon, iar faptul că a obținut atât de repede acest statut este o realizare importantă pentru ea. Roxana Vancea a ales-o pe Cristina Nedelcu să concureze împotriva lui Lili Sandu.

În duelul pentru eliminare, fiecare concurentă a primit cinci puncte, urmând să piardă câte un punct din cele cinci pentru fiecare duel pierdut. Concurentă care a ajuns prima la zero puncte a fost actrița Lili Sandu.

EXATLON ROMÂNIA. Reacții pe Facebook

Fanii au reacționat în mediul online. Iată câteva mesaje:

Monica Roșu nu te mai prefă că plângi, a văzut o țara întreagă cum ziceai tu și Ana că Lili e prefăcută, că pe traseu era lentă și nu știu ce ați crezut că o învinge pe Cristina.

Lilo până la urmă și tu ai respectul meu, puține femei la 40 de ani ajung în astfel de concursuri. Oricum tu erai cea mai mișto fată dintre faimoși.

Oricum, ca și caracter, Lili a dat clasă multor concurenți.

Lili prea multe n-a făcut, dar este de apreciat că a participat. Hai Faimoșii.

Gata cu vacanța, Lilișor. Vrăjitoarele nu te-au mai vrut, dar noi suntem siguri că tu vei rămâne prietenă cu ele...

Ce vedetă e Lili Sandu asta? Ce palmares are ea? Cântăreață nu e, actrița nu e... Știe cineva vreun "hit" de-al ei sau vreun film/serial?

Nu e nici o pierdere pentru Faimoși. Lili nu juca, era în vacanță acolo, analize gratis, mai un discurs,o lacrimă, poate o remarcă cineva

Majoritatea comentariilor de aici aparțin unor oameni care îmbătrânesc foarte urât, Toți concurenții sunt OK, bineînțeles că unii sunt mai buni sau mai simpatici, alții sunt mai slabi sau mai nesuferiți dar asta nu justifică comentariile aberante și pline de jigniri pe care le citesc aici. Trist este că majoritatea vin din partea unor oameni de vârsta a 2-a sau a 3-a, agramați, invidioși și plini de ură.

Rușine Monica, păcat ești falsă!!!Lili concura cu Cristina și voi bârfiți cu Mirel pe Lili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel