Dumitru Dragomir vrea să-şi facă televiziune proprie pentru a transmite meciurile din Liga I
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dumitru-dragomir-gsp1
dumitru-dragomir-gsp1

Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunţat azi că instituţia pe care o conduce intenţionează să-şi facă propriul post de televiziune, care va transmite meciurile din Liga I în sistem per-per-view şi pay-tv.

“Pot să anunţ, în premieră, că Liga îşi va face propriul post de televiziune şi va transmite Liga I! Meciurile vor fi putea fi văzute în sistem pay-per-view şi pay-tv. Ideea s-a mai discutat în Adunările LPF, dar acum am semnale clare că mâine va fi validată. Mai ales ca am primit confirmare, de la o banca, pentru un împrumut de 50 de milioane de euro. Cât priveşte pachetul 9, pe care îl vrea TVR, dacă nu vin repede, să hotarâm cum Dumnezeului facem, vom transmite tot noi şi acele meciuri!”, a declarat Dragomir pentru site-ul gsp.ro.

Până acum s-au vândut la licitaţie pachetele 1, 2 şi 8, pe care le-au achiziţionat Digi Sport, Dolce Sport respectiv Antena 1. Dragomir anunţase că celelalte pachte rămase nevândute vor putea fi cumpărate bloc, cu încredinţare directă, contra sumei de 100 de milioane de euro, inclusiv TVA.

Mâine, la ora 11.00, va avea loc Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, unde se va stabili soarta ultimelor pachete din drepturile TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel