Liga Campionilor: Zidane, încântat de Rodrygo - Ştie să facă totul cu mingea
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului atacant brazilian Rodrygo, autorul unei triple în partida cu Galatasaray (6-0) din Liga Campionilor la fotbal, care i-a încântat pe fanii echipei madrilene prin evoluţia sa de miercuri seara.

"Pentru aceasta joacă. Nu sunt surprins. Ceea ce am remarcat cel mai mult la el este inteligenţa sa. Învaţă repede şi suntem foarte mulţumiţi de el. Poate încă să se îmbunătăţească din punct de vedere fizic, dar este pregătit. Din punct de vedere tehnic, ştie să facă totul cu mingea. Acum este doar la început şi sper că va continua aşa. Trebuie să o luăm însă uşor cu el şi să nu putem presiune asupra sa", a declarat Zidane la finalul jocului de pe Santiago Bernabeu.

Tehnicianul francez a remarcat şi prestaţia compatriotului său Karim Benzema, autorul unei duble în meciul cu Galata, graţie căreia a ajuns la 50 de goluri pentru Real Madrid în Liga Campionilor, depăşindu-l pe legendarul Alfredo Di Stefano.

"Benzema face istorie la Real Madrid. Cifrele sale vorbesc pentru el şi ceea ce a realizat este halucinant. Toţi cei care iubesc fotbalul admiră jocul său", spus Zizou.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel